CHP Akçaabat İlçe Başkanı Hacıoğlu Çarşaf Liste konusunda neler söyledi?

CHP’de başlayan çarşaf liste konusunda Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’yla da görüştük. Dün telefonla aradığımız Hacıoğlu çarşaf listenin çok sağl...

CHP’de başlayan çarşaf liste konusunda Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu’yla da görüştük. Dün telefonla aradığımız Hacıoğlu çarşaf listenin çok sağlıklı olmayacağını belirterek “Herkesin bir ekip kurmasını düşünüyorum. Tüzük bu konuda bizi çarşaf listeye yönlendirse de bugüne kadar çok fazla uygulanmadı. Seçim sonucunda seçilen il başkanı ‘Bu benim kadrom değil, uyumlu çalışıyorum.’ derse ne olacak?” dedi. Hacıoğlu’na “Milletvekili Pekşen’in ilçe başkanlarıyla bir araya geldiğini ve bu konuda destek istediğini öğrendik. Doğru mudur?” diye de sorduk. Hacıoğlu, Pekşen’le bir araya geldikleri toplantıda bu konunun da gündeme geldiğini belirterek “Sayın Milletvekilimize de kaygılarımızı ilettik. Doğru bir ekiple, doğru bir adayla uzlaşıyla aday olmak gerektiğini düşünüyoruz. Bir kişiye yönetim dikte etmenin anlamı yok.” diye konuştu.

19 Ara 2017 - 11:26 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.