Çarşıbaşı’nda Ahmet Çakır nasıl bir karar verdi?

Trabzon Çarşıbaşı ilçesinde 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkan adayı olan Ahmet Çakır’ın MHP’de mi kalacağı yoksa Meral Akşener’i...

Trabzon Çarşıbaşı ilçesinde 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkan adayı olan Ahmet Çakır’ın MHP’de mi kalacağı yoksa Meral Akşener’in yeni kuracağı partiye mi geçeceği merak ediliyordu. Dün bu merakımızı gidermek için kendisiyle konuştuk.

Çakır, “Bugünkü muhalefet anlayışını asla tasvip etmediğim Devlet Bahçeli Genel Başkan olduğu sürece MHP’de kalmam mümkün değil. Devlet Bey neden böyle bir yol haritası belirledi onu da anlamak mümkün değil. Ben şahsen kararımı verdim. Ancak yol arkadaşlarımla son bir istişare yapacağım. Bu arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu benim gibi düşünüyor. Türkiye’de bir siyasi boşluk var. Bu siyasi boşluğu da Meral Akşener hanımın kuracağı partinin dolduracağına inanıyorum.” dedi.

Çakır’ın bu sözlerinden Meral Akşener’le birlikte hareket edeceği sonucu çıkardık. Yakında kendisi de bunu açıklayacaktır. Çarşıbaşı’nda MHP tabanının kafası karışık. Trabzon’da MHP’nin başarılı olduğu ilçelerden biri olan Çarşıbaşı’nda yaklaşık bir yıldır ilçe başkanı yok. Bu durum bakalım MHP’yi ne kadar etkileyecek?

14 Eyl 2017 - 12:00 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.