Büyükşehir Meclisinde Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü suçlandı ama...

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, sporun gelişmesi için oldukça önemli bir karar aldı. Meclis, başarılı farklı dallarda başarı sağlayan sporcuları...

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, sporun gelişmesi için oldukça önemli bir karar aldı. Meclis, başarılı farklı dallarda başarı sağlayan sporcuları altınla ödüllendiriyor. Bu bağlamda geçtiğimiz ay 69 sporcuyu altınla ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi bu ay da geçtiğimiz ay unutulan 30 sporcuyu altınla ödüllendirecek. Meclis toplantısında yeni karar alınırken 30 sporcunun “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eksik liste belirttiği için” unutulduğu ifade edildi. Tabi burada suç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yüklendi. Konuyu biraz daha araştırdık ve şöyle bir sonuca ulaştık: 60’ın üzerinde spor dalının yaş, cinsiyet, kilo gibi birçok kategorisinde başarı sağlayan sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bu başarılarını bildirmiyorlar. Dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu nedenle her başarı sağlayan sporcuya ulaşamıyor. Öğrendiğimiz bir diğer konu da altın ödülünü veren heyette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden kimsenin bulunmaması.

18 Oca 2018 - 12:37 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.