Büyükşehir hangi HES’lere  Ret Kararı Verdi

Trabzon'un Maçka ve Dernekpazarı ilçelerinde yapılması düşünülen 2 HES projesine Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nden ret kararı çıktı. Trabzon Bü...

Trabzon'un Maçka ve Dernekpazarı ilçelerinde yapılması düşünülen 2 HES projesine Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nden ret kararı çıktı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan Kasım ayı toplantısında Trabzon'un Maçka ve Dernekpazarı ilçelerinde yapılması planlanan HES'ler masaya yatırıldı. İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından meclise sunulan, Maçka Acısu deresi üzerine Larhan regülatörü HES projesi ile Dernekpazarı Holo regülatörü ve HES projesi, dereler üzerinde çok fazla HES bulunduğu gerekçesiyle oy birliği ile reddedildi.

25 Kas 2017 - 12:04 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.