BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZORLUOĞLU’NA VATANDAŞ NELER YAZIYOR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TİSKİ’nin Trabzon’da bazı mahallelere çalışma nedeniyle su verememesine vatandaş tepki gösterdi. Sosyal medyayı...

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TİSKİ’nin Trabzon’da bazı mahallelere çalışma nedeniyle su verememesine vatandaş tepki gösterdi. Sosyal medyayı iyi kullanmasıyla bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ulaşabilmek için bu yöntemi deneyen vatandaşlarda hem 48 saatlik su kesintisi hem de diğer sorunlarla ilgili yaşadıkları durumu Başkan Zorluoğlu’na iletiyor. İşte vatandaşların o yorumu: “Ramazan ayında Trabzon'da 48 saat su kesintisi! Vallahi de halk umurunuzda değil. Ağaçları kestiniz her metrekareye beton bastınız. Trabzon'u yağmaladınız. Yeşil Karadeniz yok artık. Arabalar kaldırımların üzerinde. Kural, kaide yok. Beşirli sahilini kötü koku kaplamış.”, “Başkanım bizim köyün suyu akmıyor. Yıllardır gelen yönetimler ilgisiz kaldı en son hatlar döşendi ama gene su yok su saatlerini taktırmalarını rağmen su akmıyor bilginize.”

26 May 2019 - 11:03 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.