Büyük Kudüs Mitingi bugün yapılacak

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ardından gelen tepkilerin en büyüğü bugün Trabzon’da yapılacak Büyük Kudüs Mitin...

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ardından gelen tepkilerin en büyüğü bugün Trabzon’da yapılacak Büyük Kudüs Mitinginde verilecek. Bugün saat 13.00’da 7’den 77’ye tüm Trabzon, Cumhuriyet Caddesi eski TEDAŞ binası önünden başlayacak olan yürüyüş ile 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda buluşacak ve tek ses olarak Kudüs tepkisi verecek.

16 Ara 2017 - 11:15 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.