Bir STK Yetkilisi Revi’nin İHH’yı da ziyaret edip etmeyeceğini merak ediyor

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin hem büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığını açıklaması hem de nabız tutan genel merkez yetkilisi Yusuf Ziya...

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin hem büyükşehir belediye başkanlığı aday adaylığını açıklaması hem de nabız tutan genel merkez yetkilisi Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte STK’ları ziyareti tepki topluyor. Dün arayan bir STK Başkanı ilginç bir soru yöneltti. Haydar Revi, “Acaba İHH’yı da ziyaret edecek mi? Hayatında bir kez bile İHH’nın kapısını açmayan, İHH’nın hiçbir açıklamasına katılmayan Haydar Revi AK Parti’den belediye başkanı nasıl olacak? Hangi hassasiyet Revi’yi başkanlığa taşıyacak? Daha önemlisi Revi’nin Somali’de yaptırılan Eren Bülbül Yetimhanesi için İHH’dan aldığı 50 bin liralık davetiyelerin parasını ödememesi önemsiz mi? Yetim hassasiyetini önemsemeyen bir il başkanı, nasıl belediye başkanlığı yapacak? Yusuf Ziya Yılmaz peşinde taşıdığı il başkanının bu özelliklerini biliyor mu? Daha üç gün önce Gazze için toplanan ve basın açıklaması yapan İHH toplantısına Revi acaba neden katılmadı?”

18 Eki 2018 - 12:12 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cengiz Demir - Haydar Revi'de daha neler neler var da son demleridir.

İl başkanı iken bunca haksızlık yapan belediye başkanı olsa millete nefes aldırmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 12:12