Bir haber ve düşündürdükleri

KTÜ Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı tarafından Diyabet Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşe katıldık. Bu güze...

KTÜ Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı tarafından Diyabet Haftası kapsamında düzenlenen yürüyüşe katıldık. Bu güzel etkinliğe katılmamızı bizlere haber veren ve bizim de bu güzel etkinlikte olmamızı isteyen etkinlik sahipleri nedendir bilinmez ortaya koydukları güzel bir etkinliğin ağırlığını kaldıramadılar. Böylesine yararlı bir konuda farkındalık oluşturmak için bizlere öncesinde haber veren gönüllülerin bize karşı takındıkları tavır doğrusu hiç yakışmadı. Daha doğrusu 10.00’da başlayacak etkinlik saatine yarım saat var iken gazetenin aranıp da ‘Siz böyle haberlere gelmezsiniz ki zaten! Neden gelmediniz? Program bitti’ sözlerini biz kendimize yakıştıramadık. Böylesine güzel bir etkinliğe imza atan insanların, bu tip bir üslupla bizlere geri dönüş yapması bizim açımızdan pek bir sorun teşkil etmez. Ancak, bu tavır içinde bulunan insanlar, öncelikle kendilerini sorgulamalıdırlar. Çünkü takındıkları tavır, ortaya koydukları farkındalık yürüyüşüne gölge düşürmüştür.

19 Kas 2017 - 12:36 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.