Bir Ak Parti Kurucusunun Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a Tepkisi

Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon’...

Eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon’da nabız tutmaya devam ediyor. Dün bizi arayan bir AK Parti kurucusu Yılmaz’ın yol haritasına sert tepki gösterdi. Yılmaz’ın gerek parti yöneticileriyle ve gerekse STK temsilcileriyle yaptığı görüşmelerin tam bir skandal olduğunu kaydeden AK Parti kurucusu şunları söyledi: “Haydar Revi, Büyükşehir’e aday olmayı planlıyor. Bunu defalarca dile getirdi. Sen Haydar Revi’yi yanına alıp STK’lara nasıl götürürsün? Eğer Revi hakkında ‘aday yapmayacağız’ kararı vermişseniz bunu kamuoyuna açıklayın. Yok eğer, Revi’yi aday yapacaksanız Trabzon’la oynamayın. Önceki gün Şoförler Odasını ziyaret etmişler. Haydar Revi aynı gece sosyal medyada ziyareti paylaşmış. Bu ne ayıp şey? Milleti ve STK’ları bu kadar aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok. Yusuf Ziya bey gittiği her yerde Orhan Bey’e karşı inanılmaz tepki dinliyor. Ancak bu tepkileri geçiştirerek Orhan Bey’in başarılı olduğunu, çevresinin onu başarısız yaptığını söylüyor. Yusuf Ziya Yılmaz’a sormak lazım. Samsun’la Trabzon’u mukayese eder misin? Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 10 yıldır Trabzon’da, işte Trabzon’un hali. Yusuf Ziya Yılmaz böyle devam ederse 15-20 kurucu ve eski il yöneticisi olarak, ismimizi de yazarak ortak bir deklarasyon yayınlayacağız. Çünkü Yusuf ziya Yılmaz’ın attığı adımlar Trabzon’da AK Parti’ye seçimi kaybettirecek gibi gözüküyor.”

İsmini ısrarla yazmak istediğimiz kurucu “Merak etmeyin yakında ilan edeceğiz” dedi. Biz de bekliyoruz.

17 Eki 2018 - 11:16 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.