Bekaroğlu, insan bu kadar mu savrulur?

CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Yeşil Yol eylemcilerine destek için bölgeye gelmiş. Dün Bekaroğlu’nun da çok yakın dostlarından b...

CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu Yeşil Yol eylemcilerine destek için bölgeye gelmiş. Dün Bekaroğlu’nun da çok yakın dostlarından biri aradı. Şunları söyledi: “Belli ki Mehmet Bey’in şirazesi kaydı. Kendisine Alman çevrecilerine Alman hükümetinin nasıl tavır koyduğunu hatırlatmak istiyoruz. Hani şu Türkiye’de enerji ve madencilik başta olmak üzere kaynaklarımızı bulup çıkarmak ve kaynaklardan yararlanmak istendiğinde ülkenin karşısına mutlaka bir eylemci grup çıkaran Almanya. Hani şu sayın Bekaroğlu’nun da sürekli örnek verdiği Almanya. Hey gidi Bekaroğlu, bir insan bu kadar mı savrulur?

Not: Sayın Bekaroğlu bu yakın dostun ismini isterse ve ararsa kendisine söyleyebiliriz.

22 Eyl 2018 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.