BANKA PROMOSYONLARI YATMAYINCA SENDİKALAR BİRBİRİNE GİRDİ

Kamusen’e bağlı Türk Sağlık Sen ile Memursen’e bağlı Sağlık Sen arasında dün sosyal medyada adeta promosyon atışması yaşandı.Türk Sağlık Trabzon Şubes...

Kamusen’e bağlı Türk Sağlık Sen ile Memursen’e bağlı Sağlık Sen arasında dün sosyal medyada adeta promosyon atışması yaşandı.Türk Sağlık Trabzon Şubesi dün sabah saatlerinde paylaşım yaparak banka maaş promosyonlarının yatırılmadığını duyurdu. Sendika paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Kapatılan TKHK ile yapılan banka maaş anlaşmasına göre her yıl şubat ayı maaşıyla birlikte 475 TL promosyon yatırılır, denilmektedir..! Yatırılmamış! Şaşırmadık..!” Bu paylaşımdan birkaç saat sonra ise bu kez Salğkı Sen Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın bir paylaşımda bulundu. Aydın, “Maaş promosyonlarının hesaba yarım gün geç yatırılmasını fırsata çevirmeye çalışanların hevesleri kursağında kaldı. Yazık..!” ifadelerini kullandı. Her iki paylaşımın altına yapılan yorumların önemli bir bölümünde ise promosyonların yatmadığı ortaya çıktı.

16 Şub 2019 - 11:04 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.