Bakan Soylu’yu havalimanı’nda neden karşılamadılar?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün sabah saatlerinde Trabzon’a geldi ama karşılayanlar kadar apronda olmayanlar da dikkat çekti. Bakan Soylu’ya sorun...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün sabah saatlerinde Trabzon’a geldi ama karşılayanlar kadar apronda olmayanlar da dikkat çekti.

Bakan Soylu’ya sorunlarını iletmek üzere Yol İş 1 Nolu Trabzon Şube Başkanı Gökhan Gedikli ile Avrasya Hanımeli Pazarı Derneği Başkanı Muzaffer Beşinci sabahın erken saatlerinde havalimanına gitti. Bakan Soylu ile görüşme imkanı da buldular

Ancak Bakan Soylu’yu karşılayanlar arasında Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu yoktu. Bunun nedenini öğrenemedik. Bir tavır mıydı, mazeretleri mi vardı yoksa Bakan’ın gelişinden mi habersizdiler bunu öğrenemedik.

07 Oca 2018 - 11:25 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.