Ayşe hanımla günebakış arasındaki gazeteci-siyasetçi ilişkisi hangi noktada?

Önceki gün ve dün bazı dostlar arayarak Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun Trabzon yerel basınını gezdiğini ancak günebakış’a niçin uğramadığını...

Önceki gün ve dün bazı dostlar arayarak Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun Trabzon yerel basınını gezdiğini ancak günebakış’a niçin uğramadığını sordu. Ziyaret günebakış açısından biraz fazla merak uyandırınca yazma gereği duyduk. Ayşe Hanım ve günebakış arasında karşılıklı hayal kırıklığı yaşandı. Ayşe Hanım aday adaylığı sürecinde kendisine “Trabzon’un Ayşe’si” sıfatı yükleyen günebakış gazetesi nasıl hayal kırıklığı yaşadıysa Ayşe Hanım da gün geldiğinde günebakış’ın kendisini eleştirmesi konusunda hayal kırıklığı yaşamış. Sonunda Ayşe Hanım siyasetini, günebakış da gazeteciliğini yapmaya karar verdi. Tercih, Ayşe Hanım’ın... Bize uğramadı diye üzgün değiliz. Zaten kendisini başarısız bir siyasetçi olarak addettik. Ayrıca Trabzon’dan giderken etrafında ne kadar dava adamı varsa hemen tamamının desteğini çektiğini söyleyebiliriz. Bize göre Ayşe Hanım’la ilgili yaşanan hayal kırıklığı bir anlamda eskiden birlikte olduğu dava arkadaşlarının tamamında yaşanıyor. Tabi bu bizim görüşümüz. Ayşe Hanım’a bundan sonraki siyasî hayatında da başarılar dileriz. Beklentimiz, davamız ve Trabzon adınaydı ama o milletvekilliğini kendi adına yaptı. Yolu açık olsun.

23 Haz 2018 - 12:09 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.