Aykan ve Saral’ın Külliye’deki görevleri ne anlama geliyor

Geçtiğimiz hafta Trabzon ve bölge gündeminde konuşulan konuların başında belediye eski başkanları Asım Aykan ve Oktay Saral’ın Külliye’de başkanları b...

Geçtiğimiz hafta Trabzon ve bölge gündeminde konuşulan konuların başında belediye eski başkanları Asım Aykan ve Oktay Saral’ın Külliye’de başkanları belirleyecek ana komisyonda görev almalarıydı. Trabzon Belediyesi eski Başkanı Asım Aykan ile Of Belediyesi eski Başkanı Oktay Saral’ın 31 Mart yerel seçimlerinde aday belirlemede etkin olacakları kesin. Bize ulaşan bilgilere göre daha şimdiden bölgeden birçok belediye başkanı Asım Bey ile görüşmek için kuyruğa girmiş bile... Ancak biz kamuoyunda oluşan tartışmayı önemsiyoruz. Aykan ve Saral’ın böyle bir kurula atanmaları bir daha belediye başkan adayı yapılmayacakları anlamına gelir mi? Biz böyle yorumlamıyoruz. Biz bilakis Asım Bey’in Trabzon Büyükşehir için, Oktay Bey’in de İstanbul’da bir ilçe belediye başkanlığı için düşünülebileceğini söylüyoruz. Zira Oktay Bey’in beklentisinin İstanbul’da bir ilçe olduğunu biliyoruz.

22 Eki 2018 - 12:21 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.