Araklı’da iki Ömer Çebi olunca ak parti çözümü nasıl buldu?

AK Parti teşkilâtları dün temayüle gitti. Beşirli Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen temayül yoklamasına teşkilât mensupları hayli ilgi gös...

AK Parti teşkilâtları dün temayüle gitti. Beşirli Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen temayül yoklamasına teşkilât mensupları hayli ilgi gösterdi. Ancak Araklı’da aynı ad ve soyadında iki aday olunca karışıklık çıktı. Bakın karışıklık AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın anlatımıyla nasıl çözüldü: “Önemli bir konu da Araklı ilçemizde aynı isim ve soyadlı iki tane aday adayımız bulunuyor. Bu iki aday adayının ayırt edilebilmesi için kimlik numaraları ve yaşlarına göre Ömer Çebi büyük, Ömer Çebi küçük şeklinde yazılması noktasında bir tutanakla tespit aldık. Oyları bu şekilde ayırt edilecek."

19 Kas 2018 - 12:19 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.