Altunbaş listesine, Odabaş’ın listesinden de isim aldı

AK Parti Trabzon’da ilçe kongreleri Ortahisar kongresiyle tamamlandı. Önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen kongr...

AK Parti Trabzon’da ilçe kongreleri Ortahisar kongresiyle tamamlandı. Önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede beklendiği gibi mevcut başkan Temel Altunbaş tek liste ile yeniden seçildi.

Beklenen bir başka şey daha gerçekleşti. Ortahisar’daki mevcut yönetiminin neredeyse tamamına yakını değişti. Sadece 7 isim yerini korudu.

Listeyi incelediğimizde bir başka nokta daha dikkatimizi çekti. Bilindiği gibi 2014 yılınca Temel Altunbaş, Ömer Odabaş’la yarışmış ve ipi göğüslemişti. O yarışta Ömer Odabaş’ın listesinde olan 3 isim bu kez Temel Altunbaş’ın listesinde yer aldı. O isimler ise Hüseyin canım, Hayrullah Baytar ve Mehmet Turhal oldu.

Temel Altunbaş’ın ilk ilçe başkanı olduğu dönemden bu yana listesinde yer alan bazı isimler ise liste dışında kaldı. Liste dışında kalan bazı isimlerin de Trabzon İl Başknalığı yönetiminde yer alacağı iddia edildi.

12 Ara 2017 - 11:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.