Akdeniz ve Tosun’dan Ankara’da sürpriz ziyaretler

AK Parti’nin Trabzon’daki etkili isimlerinden olan Eski İl Başkanı Ali Rıza Akdeniz ve Ömer Tosun, Ankara’da sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Akdeni...

AK Parti’nin Trabzon’daki etkili isimlerinden olan Eski İl Başkanı Ali Rıza Akdeniz ve Ömer Tosun, Ankara’da sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Akdeniz ve Tosun, Ankara’daki ilk ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yaptı. Bakan Soylu ile bir süre Trabzon üzerine bir sohbet gerçekleştiren Akdeniz ve Tosun daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için en güçlü isimlerden biri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ı ziyaret etti. Akdeniz ve Tosun ardından Eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş ve Eski İl Yöneticisi Aydın Pişiren’le bir araya geldi. İkilinin son durağı ise Beştepe’deki Millet Camisi oldu. İkili ziyaretleri hakkında ayrıntılı bilgi vermedi.

19 Eki 2018 - 11:29 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.