Akçaabat’ta TMO’nun alım yeri değişti

Toprak Mahsulleri Ofisi, Akçaabat fındık alım noktasını Düzköy yolu üzeri Çınarlık Mahallesi’nde bulunan eski tekel binalarına taşıdı. TMO’nun yeni al...

Toprak Mahsulleri Ofisi, Akçaabat fındık alım noktasını Düzköy yolu üzeri Çınarlık Mahallesi’nde bulunan eski tekel binalarına taşıdı. TMO’nun yeni alım noktasını ziyaret eden Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu üreticilerin mağduriyet yaşamaması ve havaların yağmurlu gitmesi nedeni ile daha önce Yeni Mahalle’de bulunan üreticilerin ürünlerini koyabilecekleri bir kapalı alanı bulunmayan alım noktasının fiziki şartların daha uygun olduğu tekel binasına alınması için TMO yetkilileri ile görüştüklerini ve taleplerinin uygun bulunarak alım noktasının DÜZKÖY Yolu üzeri 7.km bulunan eski tekel binalarına taşındığını belirtti. Eyüpoğlu, 09. Ekim’den itibaren alımların yeni alım noktasında olacağını, ürünlerini TMO’ya verecek üreticilerin randevu aldıkları gün kimlik fotokopileri ve güncel hesap bilgileri ile yeni alım noktasına ürünlerini teslim edebileceklerini ifade etti.

10 Eki 2017 - 12:40 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.