AK PARTİNİN BASIN TOPLANTISINDAKİ SORULAR VE CEVAPLARI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun basın toplantısında gazetecilerin soruları oldu. Bazılarına Zorluoğlu bazılarına ise İl B...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun basın toplantısında gazetecilerin soruları oldu. Bazılarına Zorluoğlu bazılarına ise İl Başkanı Haydar revi cevap verdi.

İlçe Belediye Başkan Adaylarının ne zaman belli olacağı ve MHP ziyaretinde ittifak görüşmesinin yapılıp yapılmadığı sorusuna Revi, “Kısa süre içinde ilçe belediye başkan adaylarımız da belli olacak. Komisyon çalışmasını yaptı. Kıymetli Genel Bakanımıza sunulacak arz edilecek. Kısa sürede ilçe belediye başkanlarımızın belli olacağını düşünüyoruz. Ankara dönüşü MHP’ye ziyarette bulunduk. Daha önce bizi ziyaret etmişlerdi. İadeyi ziyaretti. Tabi seçim sürecini ve Cumhur İttifakını da konuştuk” dedi.

Zorluoğlu’na ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi sürecinde kendisinin fikrinin alınıp alınmadığını sorduk. Zorluoğlu, “Ankara’da aday olarak belirlendikten sonra partimizin genel merkezin, prosedürüne tabi olduk. Bu süreçte de partimiz gereken adımları atacak. Biz de kanaatlerimizi partimizle paylaştık, paylaşacağız” dedi. Bu cevaba ilave yapan İl Başkanı Revi ise, “Adayımızın da olduğu il başkanın da olduğu, milletvekillerinin de olduğu teşkilat başkanlığımız, seçim işleri başkanlığı, ARGE başkanlığının da olduğu komisyonda bir araya geldik. 4 saatlik toplantı oldu. İlçe başkanlarımız da orada bulundu ama sadece kendi ilçesi ile ilgili görüşme kısmına katıldı. Bu 4 saatlik çalışma oldu. Burada da çalışmalar yapıldı. Bütün illerde aynı çalışma metodu uygulandı.” dedi.

09 Ara 2018 - 16:45 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.