Ak Parti’den turizm açıklaması geldi

Trabzon’da özellikle son haftalarda Arap Turistlerin, yerel halk ile arasında yaşadığı istenmeyen olaylarla ilgili AK Parti Trabzon İl Başkan yardımcı...

Trabzon’da özellikle son haftalarda Arap Turistlerin, yerel halk ile arasında yaşadığı istenmeyen olaylarla ilgili AK Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş açıklama yaptı. Demirtaş, Trabzon’da turizm sektöründe çalışan sayısının on senede binli rakamlardan, 50 binli rakamlara çıktığına dikkat çekerek, “altın yumurtlayan tavuğu kesmeyelim” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve İş Adamı Halil İbrahim Demirtaş, Arap Turistlerle Trabzonlu vatandaşlar arasında son bir haftada yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Son günlerde ulusal ve yerel medyaya yansıyan olayların şehri ziyaret eden turistlerin kafalarında soru işaretleri oluşturduğuna dikkat çeken Demirtaş, kendisinin hem AK Parti’de görev alması hem de turizm sektöründe de faaliyet göstermesi nedeniyle bu tür yazıları kesinlikle tasvip etmediğini, büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

20 Tem 2018 - 12:18 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.