Ak Parti’de temayül bitti şimdi sıra anketlerde

Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım’da belediye başkan aday adayı müracaatlarını alan AK Parti’de temayül yoklaması da önceki akşam tamamlandı....

Mahalli İdareler Seçimleri için 5-16 Kasım’da belediye başkan aday adayı müracaatlarını alan AK Parti’de temayül yoklaması da önceki akşam tamamlandı. 7’si Büyükşehir olmak üzere 102 aday adayı teşkilat mensuplarının kantarına çıktı.

İlk kez e-temayül şeklinde elektronik ortamda yapılan temayül sonuçları AK Parti Genel Merkezinde değerlendirilmeye başlandı.

Şimdi sırada ise kamuoyu yani halk anketleri var. AK Parti Genel Merkezi’nin anlaşma yaptığı anket firmaları gerek yüzyüze gerekse telefonla bu araştırmaları yapmaya başladı. Bazı çevreler bazı büyükşehir ilce ilçe belediye başkan adaylarının çoktan belirlendiğini iddia ederken, kulislere belirlenen isimler de yansımaya başladı.

Ancak resmi açıklamanın Aralık ayı içinde yapılacağı belirtildi.

20 Kas 2018 - 12:15 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.