AK PARTİ’DE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Meclis'teki bütçe görüşmelerinin başlamasıyla beraber AK Parti'nin ilçe adaylarıyla ilgili çalışmaların 22 Aralık'tan sonraya ertelenebileceği belirti...

Meclis'teki bütçe görüşmelerinin başlamasıyla beraber AK Parti'nin ilçe adaylarıyla ilgili çalışmaların 22 Aralık'tan sonraya ertelenebileceği belirtildi. Partilerin aday belirleme çalışmaları önemli ölçüde tamamlandığı için, nereden kim aday olacak sorusunun heyecanı azaldı.

AK Parti’de büyükşehirler dahil 81 ilin ilçeleriyle ilgili aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Trabzon’da geçtiğimiz günlerde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Van Valisi Murta Zorluoğlu ilan edilmişti. Ancak gözler şimdi ilçe belediye başkan adaylarında.

Daha önce 15 Aralık’a kadar açıklanır dendiği ilçe adaylarıyla ilgili çalışmaların Meclis’teki bütçe görüşmeleri sonrasına, yani 22 Aralık’tan sonraya bırakıldığı iddia edildi. Anladığımız kadarıyla bu hafta ve önümüzdeki hafta bu konularla ilgili bir çalışma yapılmayacak. Ya da çalışma yapılsa da, açıklama olmayacak.

Öğrendiğimiz kadarıyla 14/15 kişilik bir gruptan oluşan üst komisyon, kalan adaylarla ilgili görüşlerini belirlemiş.

14 Ara 2018 - 11:02 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.