Ak Parti Yöneticisi Uğur Aydın’dan ilginç açıklama...

AK Parti İl Yöneticisi Uğur Aydın, ağzına ve aklına geleni sosyal medyada paylaşınca ve günebakış bu paylaşımları alıp yayınlayınca günebakış’ı hedef...

AK Parti İl Yöneticisi Uğur Aydın, ağzına ve aklına geleni sosyal medyada paylaşınca ve günebakış bu paylaşımları alıp yayınlayınca günebakış’ı hedef aldı. Dün yazdıklarını aynen yayınladığımız gibi bugün bize yazdıklarını da paylaşıyor sonra cevaplıyoruz. Uğur Aydın’ın açıklamaları şöyle;

“Kamuoyunun dikkatine: Sosyal medya hesabımdan paylaştığım, paylaşma gayesi o günlerin gündemlerine bakıldığında anlaşılacak olan bir paylaşımımı, günü, tarihi belli iken bunu il başkanımız ve il yönetimi hakkında yaptıkları açıklamaları asla tasvip etmediğim ak parti eski yöneticilerine cevap olarak gösterip haber yapan günebakış gazetesini, yanlı ve yanlış haber yaptığı için kınıyorum. Gazeteciliği kendilerine öğretecek halim yok ama ahlaki değerler konusunda çok şeyler öğretebilirim. Yalan ve iftiranın yapılmaması konusunda ders verebilirim. Yazdıklarımın her zaman arkasındayım, ama saptırılmasına müsaade etmem. Gazeteciliği bir silah gibi kullanan ve bunu her fırsatta sergileyen Günebakış Gazetesi yönetimini bu konu ile ilgili düzeltme yapmaya davet ediyorum. Bu teşkilatta az ya da çok fark etmez zerre emeği olan herkese saygım ve hürmetim sonsuzdur. Kendi teşkilat mensubu arkadaşlarımla uzaktan yakından alakası olmayan bir paylaşımın partili arkadaşlarıma söylenmiş gibi haber yapılmasından duyduğum rahatsızlığı kamuoyu ile de paylaşıyor, bütün teşkilat mensuplarımıza saygı, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Sayın Uğur Aydın, önce insana köpek denmeyeceğinin ahlak meselesi olduğunu öğrenmeli, sonra insanlara ahlak dersi verebileceğini söylemeli. AK Parti İl Başkanına yönelik eleştiriler sırasında yaptığın yorumları o zaman kime yaptın? Kimse yazdıklarını saptırmadı. Uğur Aydın cevap vermeli; 1) Bozacı ile şıracı örneğini kimlere verdi? 2) Ağzında kemikle köpek fotoğrafını ve o lafları kimlere saydı. 3) Güneşin doğduğunu sanan horozlar kimler? 4) “Kendini bir altın külçesi kadar değerli gören insanları eskiciye versen karşılığında mandal bile vermezler!” lafını kimlere söyledin? Yazdıklarının arkasındaysan buyur cevap ver!..

19 Mar 2018 - 12:39 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.