AK PARTİ VE MHP’DE MECLİS ÜYELERİ LİSTELERİ BİRLEŞİYOR

AK Parti ve MHP genel merkezleri Büyükşehirlerde belediye meclis üyelikleri için ortak liste yapma kararı aldı. Trabzon’da Çarşıbaşı ve Şalpazarı’nda...

AK Parti ve MHP genel merkezleri Büyükşehirlerde belediye meclis üyelikleri için ortak liste yapma kararı aldı. Trabzon’da Çarşıbaşı ve Şalpazarı’nda MHP’nin hazırlayacağı meclis listesine AK Parti isim sokacak. Diğer ilçelerde ise AK Parti’nin hazırlayacağı listelere MHP isim verecek.

31 Mart Yerel Seçimleri için bütün partilerde çalışmalar devam ederken, Belediye Başkan adaylarının ardından şimdi gözler hem büyükşehir hem de İlçe Belediyeleri listesinde. Bu noktada en hızlı davranan parti ise AK Parti oldu. AK Parti, Cumhur ittifakı kapsamında MHP’ye bıraktığı 2 ilçe haricinde geri kalan 16 ilçede belediye meclis üyelerini belirledi. Ancak AK Parti Genel Merkezinden, dün Türkiye genelindeki tüm Büyükşehirlerde İl ve İlçe Teşkilatlarına gönderdiği SMS mesajı planları alt üst etti. Gönderilen mesajda, Büyükşehirlerdeki il ve ilçe teşkilatları tarafından hazırlanan listelerin iptal edildiği, yeni hazırlanacak listelerin ise Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile birlikte hazırlanacağı kaydedildi.

16 Şub 2019 - 11:05 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.