Ak Parti Trabzon İl Kongresi Ne Zaman Yapılacak?

Trabzon’da siyasetin en çok merak ettiği konulardan biri de AK Parti Trabzon İl Kongresi’nin ne zaman yapılacağıyla ilgili… Genel Merkez henüz büyükşe...

Trabzon’da siyasetin en çok merak ettiği konulardan biri de AK Parti Trabzon İl Kongresi’nin ne zaman yapılacağıyla ilgili… Genel Merkez henüz büyükşehirlerin kongre takvimini henüz belirlemedi. Ancak kulislerden yansıyan bilgilere göre Şubat ayı içinde büyükşehir il kongreleri de başlayacak. Diğer illerin kongreleri ise devam ediyor. Bölgede Rize, Gümüşhane ve Bayburt il kongrelerini tamamlayan AK Parti’de önümüzdeki günlerde Artvin ve Giresun kongrelerinin yapılması bekleniyor. Onlar da tamamlandıktan sonra sıra Trabzon’a gelecek. Trabzon il kongresiyle ilgili 17 Şubat’ta yapılacağına dair iddiaları İl Başkanı Haydar Revi’nin yalanladığını öğrendik. Revi, tarihle ilgili genel merkez nezdinde görüşmelerini sürdürüyor. Netleşince açıklayacağını söyledi. Tabi kongre öncesi Revi dışında il başkanlığı için adayların çıkması da bekleniyor. Tarih netleşince aday olmayı düşünen isimlerin de ortaya çıkacağı belirtildi.

23 Oca 2018 - 11:55 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.