AK Parti Tonya İlçe Başkanı kim olacak?

AK Parti'de seçim takviminin başlamasıyla birlikte Tonya ilçesinde hareketli günler yaşanacağını gösteriyor. İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu'nun üç dö...

AK Parti'de seçim takviminin başlamasıyla birlikte Tonya ilçesinde hareketli günler yaşanacağını gösteriyor.

İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu'nun üç döneme takılması nedeniyle aday olamayacak.

İlçe başkanlığı için aday bolluğu yaşanıyor. İlçe Başkan Yardımcısı Cafer Köroğlu, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Salih Aygün, daha önce iki dönem yönetimde yer alan Olgun Cora ve Esnaf Adil Latifoğlu, Muhammet Sezgin'in isimleri konuşuluyor. Ayrıca nabız yoklayan isimlerde bulunduğu ifade ediliyor.

Şuan ki tabloya göre Tonya'da seçimlere tek liste ile gidilmesi zor gibi görünüyor.

Milletvekili Salih Cora'nın Tonyalı olması nedeniyle O'nun da işareti edeceği kişi çok önemli. Tonya'da en çok merak edilen konuların başında AK Parti'den kim aday gösterilecek?

21 Haz 2017 - 12:24 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.