Ak Parti Of İlçesinden Yüzde 90 oy alabilecek mi?

AK Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç’un dün sabah basınla bir araya geldiği toplantıya AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkan...

AK Parti Milletvekili Adayı Vehbi Koç’un dün sabah basınla bir araya geldiği toplantıya AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu da katıldı. Her iki partilinin Koç’u bugüne kadar yalnız bırakmadığı gözlendi. Vehbi Bey konuşmasında zaman zaman Of’ta geçen çocukluğundan söz etti. Yine kendi çocukluğunu anlatırken aile yapısından bahsetti. Bu sıra kulağımıza eğilen Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu “Babasının adı Rahmi Koç, dedesinin adı da Ali Koç’tu” dedi. İsim benzerliği Türkiye’nin en zengin ailesi olarak bilinen Koç ailesindeki isimlerle birebir örtüşüyordu. Söz TBMM’ye gidip gitmeyeceği veya Of’un Koç’a gösterdiği ilgiye gelince İlçe Başkan Hakan Terzioğlu “Of’tan yüzde 90 rey alacağız. Bunu yazabilirsiniz” dedi. AK Parti belki de Türk siyasî tarihinde ilk kez 5’inci sırayı veren bir parti ve buna rağmen yüzde 90 rey alma iddiası… Bakalım Hakan Terzioğlu’nun hakikaten Of’taki iddiası gerçekleşecek mi?

23 Haz 2018 - 12:10 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.