Ak Parti MHP İttifakı Trabzon’da bayramlaşmaya da yansıdı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon'un Ortahisar ilçesi Meydan Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda vatandaş katıldı. A...

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon'un Ortahisar ilçesi Meydan Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olmayışı katılımı geçen yılın altında bıraktı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora, milletvekili adayları Bahar Ayvazoğlu, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve MHP il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Durum böyle olunca AK Parti’nin bayramlaşma programı Cumhur İttifakı bayramlaşma programına dönüştü.

Bayramlaşma sırasında vatandaşlara baklava takdim edildi. Milletvekili ve milletvekili adayları ise yine bol bol taleplerle karşı karşıya kaldı.

17 Haz 2018 - 12:28 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.