26 Mart 2019 Salı Nabızlar

BAKAN VARANK’IN 4*4 TABİRİ TRABZON’DA KARŞILIK BULUR MU? Ticaret Sanayi Odası’nın organize ettiği ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıld...

BAKAN VARANK’IN 4*4 TABİRİ TRABZON’DA KARŞILIK BULUR MU?

Ticaret Sanayi Odası’nın organize ettiği ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı işadamları yemeği 1 saat gecikmeli başladı.Toplantiya TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu,TTB Başkanı Eyüp Ergan, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Emin Aşıkkutlu ve işadamları katıldı.Salonda görüştüğümüz işadamları en çok bakan Varank'ın Yatırım Adası ve Biyoteknoloji merkezi konularında bakanın olumlu birşey söyleyip söylemediğini merak etti.Kendilerine Bakan Varank'ın hiçbir söz vermediğini belirttik.Buyurun burada siz hatırlayın dedik.Tabiki hatırlatan olmadı.Halbuki bakan Varank 4*4 gibi bir terimi dillendirdi.4*4 harika bir güç.Lakin Trabzon bunun çok uzağında.Bakan Trabzonlu...Yatırım Adası en önceliğimiz...Ama mesafe alınamıyor.Dileriz biz yanılırız.Proje Ekim ayında bittiğinde dileriz ortada kalmaz.

***

VARANK ALGI OPERASYONLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Trabzon’da yaklaşan seçim süreciyle ilgili konuştu. Bu seçim sürecini manipüle etmeye çalıştıklarını ifade ederek uyarılarda bulunan Bakan Varank, "Seçime 1 haftadan az bir süre kaldı. İşte böyle bir dönemde yine manipülatif hareketlerle milletimizin kararına etki etmeye çalışıyorlar ama onlar bu aziz milletimizi hala tanıyamadılar. O yüzden hep kaybettiler, inşallah bundan sonra kaybetmeye de mahkûmlar. 15 Temmuz'da tanka topa kafa tutan milletimiz, bu operasyonlara da pabuç bırakmaz." şeklinde açıklamaya yer verdi.

***

EFSANE MÜDÜR MEHMET AYDIN HAYATINI KAYBETTİ

Uzun süre Trabzon Ticaret Lisesinde müdürlük yapan efsane müdürlere Mehmet Aydın hayatını yitirdi.Cenazesi bugün Akçaabat Kuruçam merkez mahallesinde öğlen kılınacak namazın ardından aile mezarlığına defnedilecek.Cenaze için saat 10.30 da Ticaret Lisesi önünden araç kaldırılacaktır.Öğrencilerine,öğretmen arkadaşlarıma ve sevenlerine duyurulur.

***

SOSYAL MEDYAYI EN İYİ ZORLUOĞLU KULLANIYOR...

Yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar hem saha çalışmalarına hem de reklamlara ağırlık verdi. Farklı bir reklam çalışması yürüten Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, açıkladığı projeler kadar reklam çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirdi. Kendisini sosyal medyadan davet eden üniversite öğrencilerinin evine konuk olan ve oldukça eğlenceli dakikalar geçiren Zorluoğlu, bu ziyareti küçük bir klip halinde sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan Zorluoğlu, Trabzon’da sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçilerin başında yer aldı. İyi bir ekiple yola çıktıklarını her fırsatta dile getiren Zorluoğlu, projeleri kadar reklam çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor...

***

“DÜNDEN BUGÜNE AK SEVDA” PROGRAMINA KATILAN CORA’DA ANLAMLI SÖZLER

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ın katılımı ile Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Dünden Bugüne AK Sevda” programına iştirak etti. Cora “AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar AK davaya hizmet etmiş vefakâr, cefakâr, vatan ve millet sevdalısı değerli büyüklerimizle bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık” ifadelerine yer verdi. Teşkilatın geçmiş dönem yöneticilerinin programlara davetlerini bir vefa olarak değil, bir vazife olarak gördüklerini belirten Cora “Esas onlar bu davete katılarak Reis'e ve davamıza vefa gösteriyorlar. Allah kendilerinden, her birinden razı olsun. Çünkü onlar için kuruluştan bugüne dek yaşanan tüm süreçler mevki, makam, itibar değil tam anlamıyla bir aşk hikâyesidir” dedi.

26 Mar 2019 - 11:00 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.