23 Ağustos 2019 Cuma Nabızlar

İYİ PARTİ’NİN BASIN TOPLANTISINDAN NABZA YANSIYANLAR İYİ Parti yeniden yapılandı. Dün Zorlu Otel’de İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Milletvekil...

İYİ PARTİ’NİN BASIN TOPLANTISINDAN NABZA YANSIYANLAR

İYİ Parti yeniden yapılandı. Dün Zorlu Otel’de İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli ve Milletvekili Hüseyin Örs’ün de katılımıyla yeni yönetim tanıtıldı. İYİ Parti’nin yeni yönetiminde 18 yaşından 65 yaşa kadar yönetici var. Yani tecrübeyle heyecanı birleştiren bir yapı oluştu. Gözümüze çarpan ikinci büyük özellik ise eski ANAP-DYP kadrolarından önemli katılım yapıldı. Yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Bir gazeteci İl Başkanı Kuvvetli’ye yerel seçimlerde İYİ Parti adayının zayıf kalıp kalmadığını sordu. Kuvvetli, adayın birikim olarak çok başarılı olduğunu ancak başarılı bir çalışma sergileyemediklerini söyledi. Kuvvetli, toplumun İYİ Parti’ye bakışında ilginç bir ifadeye yer verdi. “Gittiğimiz hemen her yerde bize ‘Siz FETÖ’cü müsünüz’ diye rahatsızlıklarını ilettiler. Vatandaşların bu paylaşımı bizi olumsuz yönde çok etkiledi. Bizi asla olmadığımız ve tasvip etmediğimiz bir algıyla suçladılar. Bu algıyı da AK Parti oluşturdu.”

Kuvvetli’nin bu yaklaşımını ilk kez duyduk. Geçtiğimiz günlerde TBMM’de FETÖ’ye karşı ortak deklerasyona imza atan İYİ Parti’nin ne kadar da doğru bir tavır içinde olduğunu anlamış olduk. Zira İYİ Parti bundan böyle FETÖ suçlamalarına karşı TBMM’deki deklarasyonu örnek olarak gösterebilecek.

***

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU VE BAŞKAN REVİ O OKULU ZİYARET ETTİ…

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Fen Lisesini ziyaret etti. Trabzon’un tarihi ve en önemli okullarından biri olan Trabzon Fen Lisesi eğitim-öğretim sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Okul yönetimini ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu ve İl Başkanı Revi, okul yönetiminden sezon öncesi yapılan çalışmalar ve hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Ayvazoğlu, “Tarihi ve Eğitim-Öğretimdeki başarısı ile şehrimizin güzide okulu olan Trabzon Fen Lisesini İl Başkanımız Haydar Revi Beyefendi ile birlikte ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi okul idaresine başarılar diledik.” dedi.

***

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK TRABZON’A GELİYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Av. Emine Zeybek Trabzon’a geliyor. Trabzon’un Of ilçesinden olan ve Kocaeli’nde milletvekili seçilen Av. Emine Zeybek memleketi Trabzon’a bir dizi ziyaret ve tatili için geliyor. AK Parti MKYK üyesi ve Adalet Komisyonu üyesi olan Zeybek’in pazar günü memleketine gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına katılması bekleniyor. Zeybek’in pazar akşamı Trabzonspor’un oynayacağı Yeni Malatyaspor maçını izledikten sonra memleketine geçip burada hemşehrileriyle hasret gidereceği ve tatilini geçireceği öğrenildi.

***

BEKAROĞLU KAYYUM OLARAK ATANAN VALİLERİ NASIL ELEŞTİRDİ?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, üç HDPKK’lı belediye başkanının görevden alınmasının ardından kayyum olarak atanan valilerin Meclis’i feshetmesini eleştirdi. İçişleri Bakanlığının, Mardin, Diyarbakır ve Van büyükşehir belediye başkanlarını terör bağlantıları nedeniyle görevden almasının yankıları sürüyor. Milletvekili Bekaroğlu hem kayyum olarak atanan valileri hem de valiler üzerinden Cumhurbaşkanını eleştirdi. Milletvekili Bekaroğlu, “Kayyum valiler, belediye Meclislerini feshettiler, belediyeleri kendilerinin atayacağı encümenle yönetecekler. Yarın Sayın Bay Cumhurbaşkanı, TBMM'yi fesheder ve seçim yapmadan bakanlarımla yöneteceğim derse ne yapacağız?” diye sorarak eleştirilerini sürdürdü.

***

BAŞKAN ZORLUOĞLU, MOLOZ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELECEK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gelecek hafta Moloz mevkiindeki esnafla bir araya gelecek. Esnafın istek ve şikâyetlerinin değerlendirileceği düşünülen toplantıda Moloz’da rahatsızlık oluşturan kokuyla ilgili de çözüm önerileri tartışılacak. Moloz’da şantiye sahasından geldiği sanılan pis kokunun esnafı rahatsız ettiği biliniyor. Toplantıda aynı zamanda alt geçit çalışmaları ve esnafın sorunlarının da görüşülmesi bekleniyor.

23 Ağu 2019 - 11:11 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.