2023, 2053 VE 2071 vizyonlarına vurgu yaptı

Bugüne kadar şehrimiz Trabzon ve ülkemiz için önemli projeleri, gelecek tasavvuru çerçevesinde fikirleri dillendirdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün e...

Bugüne kadar şehrimiz Trabzon ve ülkemiz için önemli projeleri, gelecek tasavvuru çerçevesinde fikirleri dillendirdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün en değerli vurgusu 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarıdır. Gelecek tasavvurumuzu bunlar eşliğinde kurgulamak zorundayız. 2053 ve 2071'e kadar dünya başka bir yerde, Türkiye başka bir konumda olacak. Hepimizin görevi, üretimlerimizle şehrimizi ve ülkemizi bu geleceğe hazırlamak olacaktır. Geçmişte kentimiz, ülkemiz için söylediklerimizi şimdi uygulamaya koymak, bu büyük vizyonun bir parçası olmak için Akparti'den Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Çıktığımız bu yolda Allah, hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Geçmiş dönemlerde yaptığım görevlerde "ortak akıl" arama süreçleri sonunda fikir ve projeler ürettik. Vazgeçilmezimiz yine bu bakış olacaktır. Biz Trabzon için hazırız. Bizden başka birinin de aday gösterilmesi durumunda aynı çalışmaları eksiksiz olarak yapacağımızı ifade etmek isterim. 31 Mart 2019 yerel seçimleri ülkemizin gelecek vizyonu açısından çok büyük önem arzetmektedir. Bu yolda hepimiz üzerimize düşeni yapacak, Akparti'nin bu seçimden de zaferle çıkması için gerekeni yapacağız. Şimdiki aşamada desteğinizi istirham ediyorum. Allah, her adımımızı hayra vesile kılsın.

15 Kas 2018 - 13:26 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.