20 Nisan 2019 Cumartesi Nabızlar

YOMRA İLÇE BAŞKANI ADANUR, YOMRA’DAN YANA OLMALI! Yomra AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur Yomra’nın seçilmiş yeni belediye başkanına yönelik söylemle...

YOMRA İLÇE BAŞKANI ADANUR, YOMRA’DAN YANA OLMALI!

Yomra AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur Yomra’nın seçilmiş yeni belediye başkanına yönelik söylemlerini çok garipsedik. En azından 3-5 ay geçtikten sonra çıkış yapabilirdi. Yomra’yı kaybettiği için görevden alınması muhtemel olan Avni Adanur bu tür çıkışlarla Yomra’nın hukukunu koruyor olamaz. Bu tür çıkışlar çeşitli ilçelerde daha önce denendi. Toplum bunları hoş karşılamıyor. İŞKURA Trabzon’daki ilçe belediyelerine 10’ar tane işçi verirken Yomra Belediyesini dışlayacak mı? Biz Adanur’un bunun böyle olmasını istediğini düşünmüyoruz. Başkan Mustafa Bıyık önümüzdeki dönemde muhtemelen Trabzonlu bakanlara gidip ziyaret edecek. Yomra’ya bir şeyler isteyecek. Acaba o zaman Sayın Adanur AK Partili bakanlara niye gittin mi diyecek? Bize göre Yomra İlçe Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın icraatlarını ve yaptıklarını değil yapmadıklarını eleştirmeli. “Ben sana destek veriyorum gel beraber yapalım” demeli.

­***

KUVVETLİ, CUMHURBAŞANI’NIN AÇIKLAMALARI İLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Cumhurbaşkanının yaptığı konuşmalar üzerine bazı açıklamalarda bulundu. “Cumhurbaşkanından uzun süreden beri milletimizin beklediği birleştirici ve kucaklayıcı sözler” diye belirtip Cumhurbaşkanının sözlerini olduğu gibi aktaran Kuvvetli, “‘Kızgın demiri soğutma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemi. Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye ittifakı olarak hareket etmeliyiz’ dedi. Türk milletini o kadar kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden sonra bu sözleri ifade etmesi Türkiye’nin geleceği için çok önemli olarak görüyorum.” şeklinde değerlendirdi.

­***

AYVAZOĞLU’NUN MECLİS’TEKİ MİSAFİRLERİ KİM?

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nu seçim sürecinin ardından Meclis’teki ilk mesaisinde Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun ile İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Albayrak ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayvazoğlu, mini bir Vakfıkebir kritiği de gerçekleştirdi. Hemşehrileri ve dava arkadaşlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Ayvazoğlu, “Yoğun bir seçim süreci sonrasında Meclis’teki ilk mesaimizde bizleri ziyaretleri ile ziyadesiyle memnun eden Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Uzun ve İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Cemil Albayrak Beyefendilere nezaketlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

­***

MANSUR YAVAŞ’A SÜRMENELİ DANIŞMAN

Sürmeneli Servet Avcı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş’ın başdanışmanlığı görevine getirildi. Daha önce de Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı, Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkanlığı, BBP Genel Başkan Yardımcılığı ve MHP MYK üyeliği gibi görevlerde bulunan Avcı’nın, başdanışmanlık görevine getirilmesi özellikle ülkücü camiada geniş yankı uyandırdı. Avcı’nın Sürmeneli hemşehrileri de başdanışmanlık görevinin verilmesini memnuniyetle karşıladı. Avcı’nın ortaya koyacağı performansla sadece ülkü camia da değil tüm Türkiye’de geniş yankı uyandırması bekleniyor.

­***

ARSİN OSB DE TRABZON GÜNLERİNDE

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri’nde, Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Arsin Kaymakamlığı ve Arsin Belediyesi ile birlikte ortak bir stantla yer aldı. Hem Ankaralıların hem de Ankara'daki Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği programda Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, standı ziyaret eden misafirleri ağırladı.

20 Nis 2019 - 10:59 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.