19 Şubat 2019 Salı Nabızlar

CORA’DAN TRABZONSPOR’A MORAL DESTEĞİ AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’dan Trabzonspor’a tam destek. Ligin ilk yarısında zirve mücadelesi...

CORA’DAN TRABZONSPOR’A MORAL DESTEĞİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora’dan Trabzonspor’a tam destek. Ligin ilk yarısında zirve mücadelesi veren, özellikle ilk yarının son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak zirve yarışına ortak olan Trabzonspor, ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamadı. Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrılan ve son zamanlarda var hakemleri ile başı dertte olan Trabzonspor’a Milletvekili Cora’dan moral desteği geldi. Cora “Sanılmasın ki yenildik diye pes edeceğiz. Bu yolda tabii ki kazalar yaşayacağız. Ama ne olursa olsun takımımızın yanında olacağız. Trabzonspor, ülke futbolunun geleceği olan futbolculardan kurulu bir takımdır. Yüreğine ve yeteneklerine inandığımız gençlere destek verdiğimiz sürece özlenen Trabzonspor'a kavuşacağız” dedi.

***

AYVAZOĞLU, TRABZONSPOR’A NASIL SAHİP ÇIKTI?

Trabzonlu vekillerden Trabzonspor’a destek açıklamaları sürüyor. Kanuni Anadolu Lisesi'nin ve kardeş şehir Siirt’in Trabzonspor sevdalısı gençleri ile birlikte Akyazı’da 61 metre uzunluğundaki bordo mavi bayrağı Trabzonspor- Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi göndere çeken AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Trabzonspor bu şehrin en önemli markasıdır ve bizler de takımımıza şehrimize sahip çıkar gibi sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ta ki; hak yerini bulana kadar” ifadelerine yer verdi.

***

VALİ İSMAİL USTAOĞLUBEŞİKDÜZÜ CEZAEVİNE GİTTİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Beşikdüzü’nde geçtiğimiz yıl hizmete giren Beşikdüzü T Tipi Kapalı-Açık Cezaevi'nde incelemelerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile cezaevi yetkilileri ve bazı birim amirleri katıldı.

Cezaevinde faaliyete geçirilen teknolojik sistemler hakkında bilgi alan Ustaoğlu, daha sonra bazı bölümleri gezdi.

***

MİLLET İTTİFAKI PÜRÜZLERİ GİDERDİ, LİSTELERİ TESLİM EDİYOR

Millet İttifakı’nın iki partisi CHP ve İyi Parti arasında listelerin YSK’ya teslim edileceği son tarih olan 19 Şubat’tan önce bazı ilçelerde anlaşmazlıklar yaşanmıştı. Birlikte liste oluşturacak iki parti, Akçaabat ve Yomra’da pürüzleri giderdi. Ancak Of’ta tek adayla seçime gitmelerine rağmen tek bir listede anlaşılamadı. İki parti Of’ta başkan adaylığında tek, meclis üyeliklerinde iki listeyle çıkacak. Yaşanan diğer sorunlar aşılırken Akçaabat ve Yomra’daki pürüzler de dün giderildi. Çaykara’da iki parti ayrı adaylar çıkardığı için burada listeler de ayrı olacak. İttifak, belirlediği son listeleri bugün YSK’ya teslim edecek. Listeler, o ilçede adayı çıkaran parti hangisiyse o parti tarafından ilçe seçim kurullarına teslim edilecek.

***

AK PARTİNİN 37 KİŞİLİK YEDEK LİSTESİ

1. Sıra Orhan Birinci – Yönetici

2. Sıra Gülnur Pekin – Sekreter

3. Sıra Recep Arslan – İnşaat Yöneticisi

4. Sıra Mustafa Çömez – Emekli

5. Sıra Fikret Şahin – Marangöz

6. Sıra Adil Duman – İşletmeci

7. Sıra Muzaffer Beşinci – Emekli

8. Sıra Aydın Özbalıkçı – Gemi Kaptanı

9. Sıra Bahar Bektaş – Mimar

10. Sıra Banu Özlem Tansel – Kimyager

11. Sıra Kubilay Pektaş – Mimar

12. Sıra Hasan Marabaoğlu – Emekli

13. Sıra Muhammet Ali Biryan – Mimar

14. Sıra Cengiz Bostan – Muhasebeci

15. Sıra Ferit Kibar – Emekli

16. Sıra Miraç Pervan – Satış Şefi

17. Sıra Hüsamettin Özdoğan – Öğrenci

18. Sıra İsmail Öksüzoğlu – İnşaat Mühendisi

19. Sıra İzzet Önal – Emekli Öğretmen

20. Sıra Muhammet Gülbahar – Esnaf

21. Sıra Makbule Arslan – Ev hanımı

22. Sıra Serdar Tonyalı – Emkalçı

23. Sıra Melek Çakır – Danışman

24. Sıra Alper Gözen – İç Mimar

25. Sıra Merve Karaağaç – Eğitmen

26. Sıra Murat Ada – Gayri Menkul

27. Sıra Mustafa Uzun – Emekli

28. Sıra Hayrettin Saygın – İş adamı

29. Sıra Nurcan Aydın – Müşteri Temsilcisi

30. Sıra Ahmet Mazlum – Emekli

31. Sıra Sadegül İçer – Ev hanımı

32. Sıra Mahir Kurt – Esnaf

33. Sıra Selami Sağır – Turizmci

34. Sıra Servet Yiğit – İşletmeci

35. Sıra Turgay Gülmez – Gıda Toptancısı

36. Sıra Zeynep Baş – Mali Müşavir

37. Sıra Ferdi Uzun – İşletmec

19 Şub 2019 - 10:59 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.