18 Eylül 2019 Çarşamba Nabızlar

GÜNEBAKIŞ’IN KAFASINI SORGULAYAN ŞAHİN’E CEVAP Sayın Turgay Şahin'e cevap... Diyarbakır'da Kürt annelerin PKK'ya isyanına destek için giden İçişleri...

GÜNEBAKIŞ’IN KAFASINI SORGULAYAN ŞAHİN’E CEVAP

Sayın Turgay Şahin'e cevap... Diyarbakır'da Kürt annelerin PKK'ya isyanına destek için giden İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya genel başkanınız tepki göstermiş ve "Ne diye gidip oraya oturuyorsun? Sen Sorunu çözmekle mükellefsin" demiştir. Bu durum ziyaretten rahatsızlık duymak değil midir? Bunu yazınca 'kafaya bak kafaya' demişsin. Sahi kimin kafasına bakmak lazım? Allah ıslah etsin diyorsun... Biz de diyoruz ki; Bu ülkede kim Terör örgütünün siyasi uzantıları ile işbirliği yapıyor ve binlerce şehrin ruhunu sızlatıyorsa Allah onları önce ıslah etsin. Islah olmuyorlar da bildiği gibi yapsın. Kim işbirliği ve ihanet içindeyse...

***

CHP’Lİ BEKAROĞLU’NUN DEMİRTAŞ SEVGİSİNE MHP’DEN “SİZİ PKK MI KONUŞTURUYOR?” SORUSU GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun yaptığı HDP ve Demirtaş açıklamalarına Milliyetçi Hareket Partisinden tepki yağıyor. Bekaroğlu’nun yaptığı, “Demirtaş’ı serbest bırakın, TBMM’de bir komisyon kurun, çözüm süreci tekrar başlasın. Annelerin acıları ancak böyle diner. ‘Son terörist öldürülene kadar’ yöntemi yanlış, ‘sivil toplum’ yürüyüşleri ile de bir yere gidilemez.” sözlerine MHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu & Güvenlik ve İstihbarat Komisyonları Üyesi Dr.M.Hidayet Vahapoğlu sert tepki gösterdi. Vahapoğlu, “Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Bekaroğlu’na sormak gerek; kimin adına konuşuyorsun? PKK mı konuşturuyor? Çok mu sıkıştınız??? Yeni bir can suyu ya da nefeslenecek zamana mı ihtiyacınız var?” dedi.

***

VATANDAŞLAR BÜYÜKŞEHİR’E ULAŞAMIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi otobüs duraklarına asılan otobüs hareket saatlerinin yazılı olduğu levhada otobüs saatlerinin tutarsızlığı ve istek- şikâyet için belirtilen 153 numarasının ulaşımla alakası olmayan Büyükşehir Belediye Zabıtasına ait olması, istek ve şikâyet için o numarayı arayan insanların tepkisine neden oluyor. Şehir içi seyahatlerde toplu taşıma aracı olarak otobüsü kullanmak isteyen ve otobüs hakkında bilgi almak için kâğıtta belirtilen numarayı arayan yolcular " Otobüsün gelip gelmemesi hakkında bilgi almak için kâğıt üzerinde yazılan 153'ü arıyoruz. Ancak orası bize başka bir numara verip o numarayı aramamız gerektiğini söylüyor. Madem öyle neden bu kâğıtlara o numaralar yazılmıyor? Bizim hiç mi bir düzgün işimiz olmaz? Biz neden bir işi iki iş yapıyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

***

TRABZON EMNİYETİNDE NELER OLUYOR?

Trabzon Emniyet Müdürlüğünde yeni dönem başlıyor. Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, bir hafta süren tatilinden dönüyor. Tatilini Ankara ve memleketi Isparta’da geçiren Çevik göreve başlıyor. Öte yandan tayinleri gerçekleşen şube müdürlerinin yerlerine ise atanan yeni müdürlerin de bu hafta göreve başlaması bekleniyor. 5 şube müdürünü Trabzon’a getiren emniyet müdürünün Trabzon’da yeni müdürlerle daha da başarılı olacağı gözleniyor.

***

AKÇAABATLI ŞEHİT MEZARI BAŞINDA ANILDI

Afyonkarahisar’da 2012 yılında şehit olan piyade onbaşı Onur Fikret Dülger, şehadetinin 7. yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki mezarı başında anıldı. Afyonkarahisar, Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda 5 Eylül 2012 tarihinde mühimmat deposunda yaşanan patlamada şehit düşen Akçaabatlı şehit piyade onbaşı Onur Fikret Dülger için Akçaabat Dürbinar Mahallesi aile kabristanlığındaki mezarı başında Kuran-ı Kerim okutuldu. Şehit asker Onur Fikret Dülger’in şahadete erişinin 7.yılında kabri başında düzenlenen anma törenine ailesinin yanı sıra yakınları ve vatandaşlar katıldı.

18 Eyl 2019 - 10:12 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.