17 Nisan 2019 Çarşamba Nabızlar

BELEDİYEDE KADRO MUAMMASI Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının 2. Oturumu dün gerçekleştirdi. Toplantıda İnsan Kaynakları Da...

BELEDİYEDE KADRO MUAMMASI

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının 2. Oturumu dün gerçekleştirdi. Toplantıda İnsan Kaynakları Daire Başkanlığından gelen gündem maddesi dikkat çekti. Norm Kadro ihdası ile ilgili olan maddeye göre 13 yeni kadro açılacak. Madde oy birliği ile komisyona gönderilirken, burada görüşüldükten sonra yeniden meclis gündemine gelecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde yönetim değiştikten sonra Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde görev yapan üst düzey bürokratlardan birkaçı uzman kadrolarına atanmıştı. Yeni açılacak kadrolara mevcut daire başkanlarından atama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

***

TRABZONLU VEKİLLER MECLİS BAŞKANINI NEREYE DAVET ETTİ?

Trabzonlu vekiller Meclis Başkanı Mustafa Şentop’u ziyaret etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve Muhammet Balta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Trabzonlu vekiller Meclis Başkanı Şentop’u Ankara’da 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Trabzon Günleri Etkinliğine davet etti. Meclis başkanını ziyaret ederek ellerindeki davetiyeyi Şentop’a ilettiklerini kaydeden Milletvekili Cora “TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Bey’i makamında ziyaret ettik. Görevinde başarılar diledik. Ayrıca 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Ankara Trabzon Günleri Etkinliğine davet ettik. Her zaman ki ilgisine nezaketine teşekkür ediyoruz” dedi.

­***

DERNEKPAZARI’NDA DOĞDU SOMA’DA BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesine bağlı Merkez mahallesinde uzun yıllar yaşadıktan sonra Manisa Soma’ya taşınan iş adamı Abdullah Ekşi, Soma ilçesi Belediye Başkan yardımcısı oldu. Trabzonlu Ekşi, uzun zamandır yaşadığı Soma ilçesinde çalışkanlığı ve güzel davranışları ile kendini kısa zamanda kabul ettirdi. Belediye Meclis Üyeliği ve Manisa İl Genel Meclisi Üyeliği gibi görevlerde de bulunan Ekşi, 31 Mart’ta başkan seçilen Ali Tulup´un ilk meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

***

AK PARTİNİN OLAĞANÜSTÜ İTİRAZINA CHP’Lİ PEKŞEN’DEN İTİRAZ GELDİ

AK Parti’nin, İstanbul seçim sonuçları için olağanüstü itiraz dilekçesinin YSK'ya sunulmasının ardından muhalefetten son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Mazbata verilmeden itiraz edilemeyeceğini belirten CHP Parti Meclis Üyesi ve Trabzon Eski Milletvekili Av. Haluk Pekşen, yapılan itirazın incelenemeyeceğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Pekşen “Adı üstünde olağanüstü itiraz. AKP neye itiraz ediyor? İstanbul İl Seçim Kurulu mazbatayı vermeden neye itiraz ediliyor? Mazbatayı vermeden yapılan itiraz asla incelenemez. Olağanüstü İtirazın olmazsa olmaz şartı mazbatanın verilmesidir. Mazbata yoksa itiraz boştur” biçiminde konuştu.

***

BAŞKAN GÜRSOY’DAN OSB’YE DESTEK SÖZÜ

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Hasan Küçükarslan, Akın Akman, Cengiz Sözen, Ali Baştürk ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, Arsin Belediye Başkanlığı görevine seçilen M. Sait Gürsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürsoy, OSB Yönetimi ile sık sık bir araya geleceklerini ve OSB yönetimine ihtiyaç duydukları her konuda destek olacaklarını belirtti.

17 Nis 2019 - 10:52 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.