17 Eylül 2019 Salı Nabızlar

AK PARTİ KURUCULAR KURULU 150 CİVARINDA PARTİLİYLE TOPLANDI AK Parti Kurucular Kurulu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin’in daveti üzerine dün akşam İkram...

AK PARTİ KURUCULAR KURULU 150 CİVARINDA PARTİLİYLE TOPLANDI

AK Parti Kurucular Kurulu İl Başkanı Av. İbrahim Keskin’in daveti üzerine dün akşam İkram Sofrası’nda 150 civarında kurucu ve eski yönetici bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuş. Muhtemelen belki toplantıyla ilgili bir açıklama yapılır. Bu arada il kurulu kurucu yine kurucular kurulu üyesi ve partinin çok değer verdiği isimlerden Sayın Temel Köstereli’ye sitem gönderdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Parti büyüğümüz olarak kabul ettiğimiz, kuruluşundan bugüne partisine hizmet ettiğine inandığımız ve hep saygı duyduğumuz Sayın Temel Köstereli’nin açıklaması bizleri üzdü. Kurucular kurulunun toplanıp dertleşmesi, hasret gidermesi, partimizle ilgili gelecekte her türlü fedakârlık yapacağını beyan etmesi Sayın Köstereli’yi rahatsız etmemeli. Biz böyle inanıyoruz.

***

MİLLETVEKİLİ CORA TRABZON ÜNİVERSİTESİYLE İLGİLİ HANGİ HEDEFE KONUMLANDIKLARINI SÖYLEDİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Üniversitesi için dün Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu himayelerinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Trabzon Üniversitesi'nin yıllık faaliyetlerinin görüşüldüğü verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Milletvekili Cora, Trabzon Üniversitesi’nin daha çok yeni bir üniversite olduğunu zamanla büyüyeceğini söyledi. Cora, “Üniversitemiz daha yolun başındadır. Doğru bir mekânsal planlama ile büyüyecek, kendini yenileyerek gelişecek, bilim alanında sürekli değer üreten ve şehre her yönü ile katkı sağlayan bir konuma ulaşacaktır. Bu manada konunun paydaşları ile istişare halinde fikir birliğine vararak hedefimize konumlandık.” diye konuştu.

***

İKİ AYRI PARTİ KURULMASI BEKAROĞLU’NU RAHATSIZ ETTİ

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın neden ayrı ayrı parti kurduğunu merak etti. Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den ihraç kararı üzerine istifa eden eski başbakan Ahmet Davutoğlu yeni parti için yola çıktığını duyurmuştu. Eski bakan Ali Babacan da yeni parti için kolları sıvadığını açıklamıştı. İki eski AK partilinin ayrı ayrı parti kurması CHP’li Bekaroğlu’nun merakını cezp etti. Konuyla ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan Bekaroğlu, “Bakın kızmak darılmak yok; yeni oluşumlarla ilgili en önemli soruya kimse cevap vermiyor. İşte soru: Niçin ayrı ayrı, aralarında ne fark var, daha da önemlisi Davutoğlu ve Babacan, ikisi de tutar mı, kurulmadan yeni siyaset kendini bölmüş olmuyor mu?” diye sordu.

***

SAADET PARTİLİ ÜMİT ÇEBİ, ERDOĞAN- KARAMOLLAOĞLU GÖRÜŞMESİNİ NASIL YORUMLADI?

Saadet Partili Ümit Çebi, geçen hafta görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun görüşmelerini yorumladı. Çebi, Karamollaoğlu’nun tavrını değerlendirerek şu şekilde konuştu: “Geçen hafta bilge genel başkanımız sn. Karamollaoğlu, parti liderleriyle yapacağı ve ülkenin sorunlarının değerlendirmelerinin yapılacağı ilk görüşmeyi sn. Cumhurbaşkanı ile yapmıştı. Bu görüşmenin perde arkasındaki konuşmalar ortaya çıkmaya başladı. Sn. Cumhurbaşkanının beraber çalışalım teklifine, bilge genel başkanımız ince bir nezaketle ülkemizin iç ve dış sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüşelim diyerek nezaketle hayır dedi. İşte derdi makam, şan ve şöhret değil, derdi vatan ve millet olan ilkeli ve prensipli bir bilge genel başkan örneği.”

***

TRABZONSPOR EFSANESİ YATTARA, TRABZON’DA HANGİ İLÇENİN TAKIMIYLA ANLAŞTI

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Belediyesi Veteranlar Takımının yeni sezona bomba gibi girdiğini açıkladı. Başkan Koray Koçhan, belediyenin veteranlar takımıyla ilgili sürpriz bir açıklama yaptı. Başkan Koçhan, Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahima Yattara’nın Veteranlar takımına katıldığını belirten Koçhan, şu açıklamayı yaptı: “Maçka Belediyesi Veteranlar takımı yeni sezonda Trabzonspor'un efsane futbolcu Yattara'yı kadrosuna kattı. Türkiye genelinde düzenlenen ve 100Maçka ilçesinde oynanacak karşılaşmalarda Yattara'da Maçkalı spor sevenlerle buluşacak.” dedi.

17 Eyl 2019 - 11:33 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.