16 Ocak 2019 Çarşamba Nabızlar

YOMRA’DA AK PARTİ ADAY ADAYLARI TOPLANDI Yomra’da AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı yeniden İbrahim Sağıroğlu açıklanınca gözler diğer aday adayları...

YOMRA’DA AK PARTİ ADAY ADAYLARI TOPLANDI

Yomra’da AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı yeniden İbrahim Sağıroğlu açıklanınca gözler diğer aday adaylarının nasıl bir tavır ortaya koyacağına çevrilmişti.

Önceki gün AK Parti’den Yomra Belediye Başkan Aday Adayı olan 5 isim bir araya gelerek bazı konularda istişare yaptı. Toplantıya Volkan Yıldırım, Metin Şahin, Mustafa Pehlivan, Erdem İskender ve Ahmet Ali Kuru katıldı. Toplantı sonrası paylaşım yapan Ahmet Ali Kuru, “Daha bir araya gelmeden basın da ‘Yomra’da aday adayları toplandılar’ diye haberi yapılan o toplantıyı bugün yaptık! Değerli aday adayı arkadaşlarımızla istişare ettik.. çok da faydalı oldu. Bbundan sonra da muhtelif zamanlarda toplantılarımız olacak! Yomra için neler yapabiliriz.. nasıl faydalı oluruz’u uzun uzun konuştuk. Her konu da mutabık kaldık. Bizim mücadelemiz Hak ile Batılı ayırt etmek içindir! Bu verimli toplantı için aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.Açıklamadan anladığımız kadarıyla Sağıroğlu’na bir destek yok. Ancak bir bağımsız adaylık da şimdilik söz konusu değil.

Toplantıya yalnızca aday adaylarından Cevdet Binay katılmadı.

****

ULUSAL KANAL TRABZON’DA KURULTAY YAPIYOR

Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi Trabzon’daki iş adamlarıyla “Ekonomik Kriz Ve Çözüm Kurultayı” düzenleniyor.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat: 14.00’de Trabzon Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenleyeceğimiz ve Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Doğu Perinçek, Ulusal Fındık Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Sebahattin Arslantürk ile Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Sayın Ahmet Hamdi Gürdoğan’ın konuşmacı olarak katılacağı ‘Ekonomik Kriz Ve Çözüm Kurultayı’na bütün halkımızı davet ediyoruz. Ve diyoruz ki gelin hep beraber Türkiye’yi bu krizden kurtaralım. Saygılarımızla.”

****

MUSTAFA CANLI, BUGÜN TRABZON BASINIYLA BULUŞUYOR

İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı, bugün Trabzon basınıyla bir araya geliyor. Bölge basını olarak görev yapan Trabzon basınıyla belediye başkanlığı döneminde de iletişimi sıkı tutan Canlı, yeniden aday olduğu bu süreçte yeniden Trabzon basınıyla bir araya gelecek. Hacıoğlu Restoranda kahvaltıda basınla buluşacak Canlı “Trabzon benim ayrılmaz bir parçam. Trabzon basını bölge basınını temsil eden ve Gümüşhane’yi de kapsayan bir basındır. Gümüşhane de Trabzon basınının bir parçasıdır. Ben Gümüşhane’yi yalnızca Gümüşhane’ye hapsolan şehir olarak görmüyorum.” açıklamasında bulundu.

****

AKÇAABAT ADAYI OSMAN NURİ EKİM KİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ?

AK Partinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Ekim yaptığı açıklamada Akçaabat gibi bir ilçede belediye başkanlığına aday olmanın büyük bir onur olduğunu ifade ederek “Akçaabat bizim sevdamızdır. Bu ilçeye hizmet etmek, vatandaşlarımızın derdine derman olmak bizim için bir onurdur. Bu görevi bana tevdi süreçte başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, genel başkan yardımcılarımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il yöneticilerimize, ilçe yönetimimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, Akçaabat ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi 31 Mart 2019’da halkımız ile birlikte Akçaabat’ımızı daha ileriye taşımak yönünde sandıklardan daha güçlü çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin bilinmesini isterim.” dedi.

****

AKÇAABAT’TA OSMAN KARAÇUKUR İYİ PARTİ’YE DOĞRU

İYİ Parti’ye bırakılan Akçaabat’ta henüz belediye başkan adayı netleşmedi. İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Akçaabat adayını belirlemek için ince eleyip sık dokuyor. İYİ Parti için ilk önce gündeme gelen isim Osman Akbulut’tu. Daha sonra Mustafa Bak ve Ali Türen Öztürk isimleri gündeme geldi. Henüz bu isimlerle ilgili net bir gelişme yok. Ancak dün daha önce 2014 yılında MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Osman Karaçukur ismi gündeme geldi. Gelişmelere bakılırsa Karaçukur üzerinde yoğun bir baskı var. Hatta Osman Nuri Ekim ismine karşı çıkan bazı AK Partili isimlerin de Karaçukur’a aday olması yönünde baskı yaptığı gelen bilgiler arasında.

****

İLLER BANKASI TRABZON BÖLGE MÜDÜRÜ VOLKAN BEKTAŞ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü Volkan Bektaş, Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildi. Bektaş’ın yerine ise İller Bankası Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanı Erdoğan Topçu geliyor.

İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken geçen yıl İller Bankası Trabzon Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Volkan Bektaş’ın başarılı yükselişi devam ediyor. Trabzon’da yaptığı işlerle adından sürekli bahsettiren Bektaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un tensipleriyle İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Volkan Bektaş’ın yerine İller Bankası Trabzon Bölge Müdürü olarak ise Artvinli hemşerimiz İller Bankası Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanı Erdoğan Topçu atandı. Rizeli İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün de yakın çalışma ekibinde olan Erdoğan Topçu ve Volkan Bektaş’ın bu hafta içerisinde yeni görevlerine başlayacağı öğrenildi.

16 Oca 2019 - 11:00 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.