15 Temmuz 2019 Pazartesi Nabızlar

BIYIK, 15 TEMMUZ YOMRA ŞEHİDİNİ UNUTMADI Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 15 Temmuz hain darbe girişimin 3.yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Yo...

BIYIK, 15 TEMMUZ YOMRA ŞEHİDİNİ UNUTMADI

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 15 Temmuz hain darbe girişimin 3.yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. Yomra şehidini unutmayan Başkan Bıyık, bütün şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi. Başkan Bıyık “15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimin 3'üncü yıldönümünde, başta Yomralı hemşehrimiz Sedat Kaplan olmak üzere 15 Temmuz şehitlerimizi ve geçmişten günümüze tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Milli birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, FETÖ terör örgütü gibi şer odakları ülkemiz üzerindeki hain emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. 15 Temmuz gecesi yaşanan milli birlik, bunun en güzel örneğidir.” açıklamalarında bulundu.

***

TRABZONSPOR’A TİSKİ ARACILIĞIYLA YARDIMA VATANDAŞ VETO VERDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin TİSKİ eliyle su faturalarından Trabzonspor’a bir miktar ücret aktarılması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştüklerini dile getiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bu önerisine vatandaşlar veto verdi. Hukuki açıdan değerlendirme sürecinin devam ettiği yardım süreciyle ilgili düşüncelerini paylaşan taraftarlar şunları söyledi: “Yardım yapacaksam giderim formamı alırım maçıma giderim. Durup dururken faturaya bunun yansıtılması çok yanlış”, “Trabzon’un derdi bitti şimdi de cebimize mi göz diktiler?”, “Milleti boşuna uğraştırmasınlar. Gidip de bir de faturayı iptalle mi uğraşacağız?.” Az sayıda taraftar teklifi doğru bulurken pek çok kişi ise bunun doğru olmadığı kanaatini paylaştı.

***

ZORLUOĞLU, ENGELLİLERE TRABZONSPOR FORMA KAMPANYASINA DESTEK SÖZÜ VERDİ

Trabzon Büyükşehir Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan 70 işitme engelli öğrenciler için Trabzonspor forma kampanyası için destek istendi. Bu destek çağrısına olumlu cevap veren Başkan Zorluoğlu, “Kapım da gönlüm de her daim açık Gökhan kardeşim.” şeklinde karşılık verdi. Köfteci Gökhan isimli sosyal medya hesabından Başkan’a yapılan çağrıda “İnsanın sıkıştığı zaman çalacak kapısı olmalı. Biz dedik ki Trabzonspor kazansın, minik kardeşlerimiz sevinsin. Değerli Başkanım Zorluoglu bizim bu çağrımıza kayıtsız kalmayacaktır, düşüncesiyle kapınızı çaldık. Kapıyı açarsınız değil mi misafirlerinize?” şeklinde mesaj yer aldı. Başkan Zorluoğlu’ndan ise, “Kapım da gönlüm de her daim açık Gökhan kardeşim. Minik kardeşlerimize ve Trabzonspor’umuza böyle bir destekte bulunmaktan mutlu olurum.” şeklinde cevap verildi.

***

SP’Lİ ÇEBİ’DEN İLGİNÇ ÇIKIŞ: ERBAKAN MEZARDA İSTİSMAR EDİLİYOR

Saadet Partili Ümit Çebi, Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eleştiri getirdi. Erdoğan’ın Erbakan istismarı yaptığını ileri süren Çebi, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Çebi’nin Erbakan’ın kabrini ziyaret eden Erdoğan’la ilgili sözleri: “Muhterem hocamı hiç olmazsa kabrinde istismar etmeyin. Sağlığında sırtından vurdunuz ve davanın kaymağını yediniz.”

***

KALDIRIMLARDAKİ ENGELLİ BANTLARININ İŞGAL EDİLMESİNE VATANDAŞTAN TEPKİ

Görme engelli vatandaşlar için hayati önem taşıyan kaldırımlardaki engelli bantları çoğu zaman kesintiye uğratılıyor. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar ise sosyal medyada fotoğraflar yayınlayarak engelli bantların çoğu zaman restoran işletmecileri tarafından nasıl işgal edildiğini gözler önüne seriyor. En son şehrin göbeğinde meydandan yayınlanan fotoğraflarda engelli sarı bantların ifşa olan haksız kullanımlarına karşılık belediyeye serzenişte bulunuldu. Görmezden gelinen, yok sayılan bu durumun düzeltilmesi için belediye nasıl bir adım atacak merak konusu.

15 Tem 2019 - 10:59 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.