15 Eylül 2019 Pazar Nabızlar

CHP’Lİ BEKAROĞLU, BAHÇELİ ÜZERİNDEN MİLLİYETÇİKLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ? CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan’da...

CHP’Lİ BEKAROĞLU, BAHÇELİ ÜZERİNDEN MİLLİYETÇİKLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Gümüşhane, Bayburt ve Erzincan’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi. Bahçeli’nin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik kullandığı “Yenikapı'ya otomobil galerisi açacak kadar çıldıran, kırık sandalyeli şahıs” ifadelerine tepki gösteren Bekaroğlu, “ Türk milliyetçiliğinin yerlerde sürünen hali... Milliyetçi değil vatansever olduğumu daha önce ilan etmiştim ama milliyetçinin böyle yerlerde sürünmesine ben bile tahammül edemiyorum...” dedi.

***

SOKAKTA KAMERA KAYDINA VATANDAŞ TARAFINDAN TEPKİ!

Trabzon Kahramanmaraş Caddesi üzerinde dün bir köpek rahatsızlanması sonucu yolun kıyısına yığılıp kaldı. Bu durumu fark eden vatandaşlar köpeğin veteriner tarafından kontrol edilmesi için yetkili birimlere haber verdiler. Olay anında görüntüleri kaydetmek için telefonuna sarılan vatandaş video kaydı yaptığı sırada köpeğin başında bekleyen vatandaşlar tarafından tepki aldı. Kayıt yapana tepki kişilerin izinsiz görüntüsünün alınmasınaydı. Tabi ki bu durum günümüzün başlı başına bir sorunu. Vatandaşlar tarafından herhangi bir olayda çekilen görüntüler avantaj sağladığı gibi bazı durumlarda zafiyete yol açabiliyor. Ama unutulmaması gereken bir nokta da sokakta adım başı mağazaların olsun her hangi bir alış veriş noktalarının hepsinde kamera kayıt sisteminin olması.

***

İYİ PARTİ RİZE İL BAŞKANI ÖZYANIK, HDP’Lİ VEKİLE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık, HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven’in Diyarbakır’da yaptığı “Çatışmalar da olacak, savaşlar da olacak” ifadelerine sert tepki gösterdi. Özyanık, “Leyla Güven'in dokunulmazlığı derhâl kaldırmalıdır. Devletin sabrı olmaz, tavrı olur. Her mesele üzerinden hamaset yapmayı bırakın, işinizi yapma vakti geldi de geçiyor. Partimiz gereken çağrıyı yapmıştır. Şimdi iktidar sahipleri titreyip kendine gelmeli ivedilikle gereğini yapmalıdır. Dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde bunları söyleyenin bırakın milletvekili olmasını sokakta dolaştırmazlar. Türk Devleti öyle sahipsiz bırakılmış ki; iktidar vatandaşın sorunlarına bırakın çare bulmayı, vatandaşla birlikte ağlar vaziyete gelmiş. Ya devlet başa ya kuzgun leşe.” dedi.

***

SAADET PARTİLİ ÜMİT ÇEBİ, AK PARTİDEKİ İSTİFALARLA İLGİLİ NE DEDİ?

Saadet Partisinden iki dönem Araklı Belediye Başkanlığı yapan Ümit Çebi, AK Partide yaşanan istifalarla ilgili konuştu. Ümit Çebi, “Ağacın kökü kuruyunca dökülme hızlı olurmuş.” diyerek istifaları yorumlarken bunun Allah’ın doğa kanunu olduğunu ifade etti. AK Partideki istifalarla zayiatın fazla olacağına işaret eden Çebi, şunları söyledi: “Ağacın kökü kuruyunca dökülme hızlı olurmuş. Bu Allah’ın doğa kanunudur.

Temellerini vefasızlık üzerine kuranların binalarının çökmesi mutlaktır ve zayiat çok fazla olur.”

***

TRABZONLU HANGİ İSİM İYİ PARTİDEKİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ?

İYİ Partinin İstanbul İl Başkan Yardımcısı Trabzonlu Osman Erusta, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Erusta, “Gördüğüm lüzum üzerine, yaklaşık 9 aydır sürdürdüğüm İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.” dedi. Erusta, 27. Dönem İyi Parti İstanbul Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Erusta, görevinin yanı sıra partisinden de istifa edip etmediği konusunda açıklamada bulunmadı.

***

ÇÖMLEKÇİ MAHALLESİ MUHTARI GÜNAYDIN’IN ACI GÜNÜ...

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çömlekçi Mahalle Muhtarı Ahmet Refik Günaydın’ın eşinin vefat etmesi üzerine taziye mesajı yayınladı. Genç, “Çömlekçi Mahalle Muhtarımız Sayın Ahmet Refik Günaydın’ın kıymetli eşi Hacı Ülker Günaydın ablamızı dualarla ebediyete uğurladık. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” dedi. Biz de günebakış gazetesi olarak merhumenin ailesi ve yakınlarına taziyelerimizi iletiyoruz.

15 Eyl 2019 - 10:46 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.