13 Haziran 2019 Perşembe Nabızlar

BAŞKAN ZORLUOĞLU SEÇİME KADAR İSTANBUL’DA İstanbul seçimleri Türkiye’de hiç bir vilayeti Trabzon’u etkilediği kadar etkilemiyor. İstanbul’da ki seçim...

BAŞKAN ZORLUOĞLU SEÇİME KADAR İSTANBUL’DA

İstanbul seçimleri Türkiye’de hiç bir vilayeti Trabzon’u etkilediği kadar etkilemiyor. İstanbul’da ki seçimin hemen her parçası Trabzon’da gündeme düşüyor. Trabzon’da ki parti yetkilileri İstanbul’u adeta su yolu yaptı. Biri gidiyor, diğeri geliyor. Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da İstanbul’a gitti. Seçim çalışmasına katılacak olan Başkan Zorluoğlu’nun seçimin ardından Trabzon’a döneceği öğrenildi. Hal böyle olunca İstanbul’da seçim sonuçlanıncaya kadar Türkiye’de yaprak kımıldamayacak demektir.

***

SOYLU’ KARAMOLLAOĞLU’NUN İDDİALARINA YANIT VERDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun isminin başına 'terör' şerhi düşüldüğü ve pasaportunun yenilenmediği iddialarına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, pasaport yenileme talebinin terörle iltisaklı olduğu gerekçesiyle geri çevrildiği yönündeki iddialarda bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, “Bir yıl önce, 6 Temmuz 2018 tarihinde müracaat söz konusu. 12 Temmuz 2018 tarihinde de Temel Karamollaoğlu pasaportunu alıyor. Bizim kayıtlarımızda ve nüfus idaresi kayıtlarında, sistemimizde böyle bir kaydımız söz konusu değil. Bir yıl önce nasıl böyle bir durum meydana geldi. Ben bunu anlayabilmiş değilim. Sadece ben bunu bir seçim malzemesi olarak bir takım televizyonlar tarafından kullanıldığını düşünüyorum. Saçma bir şey olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

***

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA KİM OTURUYOR?

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde atamalar ve kadro değişiklikleri devam ediyor. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Yoloğlu ve Kültür Daire Başkanı Zekeriya Ertürk geçtiğimiz günlerde görevden alınmış; Yoloğlu uzman kadrosuna atanırken Ertürk şube müdürü olmuştu. Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına henüz kimin atanacağı açıklanmasa da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun basınla ilişkilerini yöneten Uğur Çankaya’nın Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı koltuğuna oturması bekleniyor. İzinde olan Çankaya’nın bugün görev başı yapacağı öğrenilirken Zorluoğlu’nun boşalan kadrolara bugün yarın atama yapması bekleniyor. Ataması beklenen isimlerden biri de Uğur Çankaya. İzin dönüşü Çankaya’ya görevinin tebliğ edilmesi bekleniyor.

***

ÇARŞIBAŞI BELEDİYE BAŞKANI NUOĞLU, KİMİ NEDEN ELEŞTİRDİ?

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Türkiye’nin hedeflerinden geri dönüşü olmadığını bin yıldır yürünen yoldan kimsenin MHP’yi geri döndüremeyeceğini söyledi. Türkiye’ye nifak sokmak isteyenlere “Başaramayacaksınız” diye seslenen Nuhoğlu, “Başaramayacaksınız Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. 1000 yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.” dedi.

***

AYYILDIZ AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUZ

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı ve iş adamı Dündar Ayyıldız yeniden baba oldu. 2 kızı ve mutlu bir yuvası olan Ayyıldız’ın bu kez erkek evladı dünyaya geldi. Ayyıldız, mutluluğunu yakın dostları ile paylaşırken, herkes ismini sordu. Belli ki karar büyükbabanın. Büyükbaba Osman Ayyıldız ya kendi ismini ya da babası Mehmet Ayyıldız’ın ismini verecek. Ayyıldız ailesine mutluluklar diliyor, evlatlarının vatana, millete hayırlı birer evlat ve nesil olarak yetişmesini temenni ediyoruz.

13 Haz 2019 - 10:59 - Nabız


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.