MENDİLLER ÇIKTI

Çaykur Rizespor, sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak yarışta çok büyük bir yara daha aldı. Bu beraberlikte ‘VAR’ bir şey yapmadı. Ama sahanı...

Çaykur Rizespor, sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak yarışta çok büyük bir yara daha aldı. Bu beraberlikte ‘VAR’ bir şey yapmadı. Ama sahanın içinde Var olan Marwane Saadane çok şey yaptı. Saadane, Alanyaspor’un golünde topu rakibin ayağına attı. Bu yetmiyormuş gibi penaltı kullandı. Laubali bir şekilde attığı penaltıyı kaleciye teslim etti. Yeter Saadane yeter. Çok kötü futbol oynuyorsun, çok kötü işler yapıyorsun. Bir an önce git lütfen.

Süper lig de kalma mücadelesi veren ve bununla da dönüm gözüyle bakılan karşılaşmada Rizespor maça iyi başladı. Pozisyonlar buldu ama son vuruş yeteneksizliği golü getirmedi. İlerleyen bölümde Alanya dengeyi kurduğu gibi biraz da üstün oynadı. Böylesine hayati bir maçta Rizespor’un defansı tam bir yolgeçen hanı. Rakip elini kolunu sallayarak pozisyonlar buldu. Rizespor çok hata yaparak top kaybetti. Sadane’nin ikramıyla da Alanyaspor devreyi önde kapattıktan sonra ikinci yarıya Rizespor penaltıyla başladı. İki hafta önce Boldrin kaçırdı. Dün de Saadane. Bu kadar laubali penaltı atarsan kalecide kurtarır. Bayan futbolcular bile sizden çok daha iyi penaltı atıyorlar. Yeter beyler yeter. Zaten gol atma beceriniz yeterince yok. Bir de penaltı kaçırıyorsunuz. Sonrada ben futbolcuyum diyorsun. Penaltı değil zehir atıyor. Kaçan penaltıdan sonra Rizespor çok pozisyona girdi. Vedat ile beraberliği yakaladıktan sonra direten dönen topla birlikte çok net goller kaçtı. Bu kadar kaçırırsan galip gelemezsin.

Okan Buruk’un elinde bir malzeme var. Bu malzemeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıp yapabileceği her şeyi yapıyor. Ama elinde yeteneksizler ordusu var. Defansından forvete kapasitesi sınırlı yeteneksizler takımı. Takımın üstünde kazanamama baskısı olabilir ama bu kadar da hatalı oynanmaz. Özellikle savunmada çok hata yapıyor ve Okan hocanın da dediği gibi nerdeyse kendi kalenize bir gol atmadığınız kaldı. Kaptırılan toplar müdahale hataları ne ararsan var. Eline kolunu sallayan bende pozisyona gireyim bari deyip gol şansı arıyor.

İlk yarınını bitimine bir maç kaldı. Diyorum ki birçoğunuz için beyaz mendiller yavaş yavaş hazırlanıyor. Bir hafta sonra sallanmaya başlayacak. Kimin için sallanacak çok merak ediyorum ama mendiller cepten çıktı. Birde 10 numara Boldrin var. Ne yaptığını nasıl oynadığını kendi bile bilmiyor. Son derece yetersiz. Beyler Rizespor’u ligin sonuncusu siz yaptınız. Kaldıramıyorsan, beceremiyorsan üzerinde taşıdığın o kutsal formayı çıkaracaksın. Bir daha giymemek üzere. Bırak süper ligi aşağı ligler de bile bu kadar kötülük yoktur. Bu transferleri yapanlar ciddi bir şekilde gözden geçirilmelidir. Maalesef son durum bu ve durum çok ama çok vahim. Bakalım durumun sonu ne olacak. Bekleyip göreceğiz az kaldı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - takım kritik durumda tam bir final maçı seyirci 4000 böyle bir destek olur mu ? fenerbahçe rize de maç yapsa bu sayı en az ikiye katlar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 11:03


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler