Kurabiyeci Meclis Üyeleri!

Ak Parti yeni dönem Belediyecilik anlayışını "Gönül Belediyeciliği" sloganıyla üç isim altında açıkladı. Tevazu, samimiyet ve gayret… İstisnaları ayır...

Ak Parti yeni dönem Belediyecilik anlayışını "Gönül Belediyeciliği" sloganıyla üç isim altında açıkladı. Tevazu, samimiyet ve gayret… İstisnaları ayırarak, maalesef bu üç önemli unsur; seçimden seçime rastladığımız üç yabancı gibi duruyor bizlere!

Ak Parti adeta kuruluş felsefesine dönüş yaparken bu adımları çok önemseyerek; gözümüze çarpan bazı durumları da sizinle paylaşmak isterim. Bu tür yazılarımızı her ne kadar bazı kimseler art niyetli olarak görmeye çalışsa da; bizler doğru bildiğini ve inandığını yazan birisi olarak gönüllerde yer almak isteriz. Geçen hafta seçim arefesinde henüz bölgemizde bir seçim heyecanı olmadığı gözlemini sizinle paylaşmıştık. Adaylar belli olduktan sonra gözler Belediye Meclisi üyelerini belirleme aşamalarına çevrildi. Başkan adayları kadar, ekibinin de önemli olduğuna inanlardanım. Bazı Başkan adaylarının meclis üyelerini belirlerken dikkat ettikleri en önemli hususun; kendilerine kayıtsız şartsız evet diyecek, her denileni onaylayacak üyelerden seçme çabasında olduğunu üzülerek takip etmekteyiz! Bizim ilçede hemen hemen herkesin bildiği bir hikâye var onu sizlerle paylaşmak isterim. Hiç unutmadığım, çocukluktan beri duyduğum bu olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Vakti zamanındaki Belediye Başkanlarından birisi seçimlerde kendilerine her halükarda itaat edecek meclis üyelerini seçermiş! Bu meclis üyeleri de her meclis toplantısına geldiklerinde önlerine çay ve yanında kurabiye ikram ederlermiş. Başkan almak istediği kararı oylamaya sunar, meclis üyeleri de bir taraftan kurabiyelerini yerlermiş, diğer taraftan da el kaldırıp indirirlermiş. Hangi karar olursa olsun itiraz etmezlermiş. O yüzden o dönem meclis üyelerine kurabiyeci derlermiş. Şimdi vakit geç olmadan etkili ve yetkili arkadaşları bu konuda hassasiyete davet ediyorum. Bizden söylemesi. Kalın sağlıcakla, hayırlı cumalarımız olsun..

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Yaşar Falcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler