Kudüs’e selam

Özellikle deplasmanda aldığı başarısız sonuçlar ile adeta ‘sırat köprüsünde’ yürüyen Rizespor, Ümraniyespor’u farklı mağlup ederek rahat bir nefes ald...

Özellikle deplasmanda aldığı başarısız sonuçlar ile adeta ‘sırat köprüsünde’ yürüyen Rizespor, Ümraniyespor’u farklı mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Geçen hafta zirve mücadelesi verdiği Giresunspor ile oynadığı Karadeniz derbisinde mağlup olan yeşil-mavililer, dün 2.sırada bulunan Ümraniyespor’u mağlup ederek aradaki puan farkını 1’e indirdi. Bu da tabiki çok önemli bir avantaj.

Yeşil-mavililer dün iyi bir görüntü çizdi. Özellikle defansta bireysel hatalar yapmadı. Kontrollü oynadı ve rakibine fırsat vermedi. İlk yarıda Rizespor adına direkten dönen top adeta ikinci yarıda gelecek gollerin habercisi gibiydi. 0-0 sona eren ilk yarıdan sonra Rizespor ikinci yarıya hızlı ve etkili bir giriş yaptı. İbrahim Üzülmez’in Recep’in yerine Lincoln’ü oyuna alması Rizespor’un hücum gücünü arttırdı. Bunun ile Lincoln’ün ara pasında topla buluşan Kweuke, rakibini saf dışı bırakarak attığı golle perdeyi açtı. Öne geçtikten sonra da Rizespor iyi mücadelesini sürdürdü. Rakibin risk alıp öne çıktığı bu dönemde yakalanan fırsatları Rizespor iyi değerlendirdi. Saadane’nin penaltıdan attığı ikinci gol kırmızı çizgimiz olan ‘Kudüs’e selam’ olarak giderken, Mehmet’in frikikten müthiş bir gol atarak farkı 3’e çıkarttı. Son sözü ise Rizespor’da Koç söyledi. Süleyman Koç, Ümraniyespor’u darmadağın yapan 4.golü filelere gönderdi ve skoru belirledi.

Rizespor, ligde ikinci sırada bulunan rakibini perişan ederek önemli bir galibiyet aldı. İç sahadaki bu başarıyı yeşil-mavililer, deplasmanda da sergilemek zorunda. İlk yarının son maçı da deplasmanda G.Antep ile. İbrahim Üzülmez, ligin ikinci yarısına daha rahat başlaması için bu maçı da mutlaka kazanması gerekiyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler