Kötü adamlar

Rizespor dün sahasında Konyaspor ile berabere kaldı. Çok önemli eksikleri bulunan Rizespor, bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Böylesine eksik bir kad...

Rizespor dün sahasında Konyaspor ile berabere kaldı. Çok önemli eksikleri bulunan Rizespor, bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Böylesine eksik bir kadroda yeşil-mavililer, Konyaspor karşısında elinden geleni yaptı. Takıma mücadelesinden ötürü çok fazla bir şey söylemeyeceğim ama

dünkü maçın esas iki tane kötü adamı vardı.

Biri hakem Volkan Bayaslan, diğeri Konyasporlu Uğur Demirok.

Hakemlik becerisi olmayan Bayaslan, Konyaspor’un puan alabilmesi için elinden geleni yaptı. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında konuk takım futbolcularının attığı dirsek ve tekmeleri hep görmezden geldi. Düdüklerini hep Konyaspor’un lehine çaldı. Konyaspor’a verdiği penaltıyı da pozisyondan 3 dakika sonra ‘VAR’ sisteminden gelen uyarı ile verdi. Bu penaltıda çok tartışılır. Kamerada gözleri ile gördükleri pozisyonu bile değerlendiremiyorlar.

Gelelim Uğur Demirok’a… Uğur efendi maçın 75.dakikasında Rizesporlu taraftarlara edep yerini gösterip el hareketi yaptı. Maç bittikten sonra bu adam formasını çıkartıp şov yapıyor. Böylece hem Rizespor taraftarını hem de oyuncularını tahrik ediyor. Sözde profesyonel futbolcu böyle mi yapmalı Uğur efendi.

Bu terbiyesizlik karşılığını formasını taşıdığın ve temsil ettiği Konyaspor umarım verecektir.

Zaten Uğur efendi senin ne olduğunu tüm Türkiye biliyor. Sadece kendi ahlakını bir kez daha gösterdin herkese. Sen o hareketi yapana kadar iki tribün arasında ve sahada centilmence mücadele vardı. Ama sen galiba futbolun hep çirkin tarafı ile hatırlanmak istiyorsun. Güzel tabloya terbiyesizliğin ile damga vuruyorsun. Üstünde taşıdığın o formaya gerçekten yazık.

Konyaspor bu adama gereken karşılığı verecektir. ‘VAR’ sistemi penaltıyı görüyor da bu Uğur’un çirkin hareketini nasıl görmüyor? Onu da TFF ve MHK’ya sormak gerek.

Böylesine olumsuzlukların olduğu bir maçta eksiklerine rağmen Rizespor iyi bir mücadele ortaya koydu. Okan hoca Rizespor’a yeni bir kimlik getirdiği ortada. Alınan bir puan bu şartlarda kötü değil.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler