Kocaman, PFDK ve Tahkim!

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı maçta aldığı 3-0’lık Konyaspor galibiyetinin Aykut Kocaman’da açtığı yara kolay kolay kapanmayacağa benziyor....

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı maçta aldığı 3-0’lık Konyaspor galibiyetinin Aykut Kocaman’da açtığı yara kolay kolay kapanmayacağa benziyor...

Hoş, 2010-2011 sezonunda kendisi gibi Fenerbahçe camiasının da yakasına yapışan “ŞİKE” gerçeği adalet sağlanmadığı müddetçe hep hatırlanacak ve hatırlatılacak...

Konyaspor maçında olduğu gibi...

Yıllardır adaleti bekleyen Trabzonspor taraftarı, “Aykut Kocaman şike yapsana...” tezahüratında bulunurken zatı muhterem karşılaşma öncesinde Trabzonspor’un hakem Mete Kalkavan hakkında yaptığı açıklamaların şık olmadığını söyledi... Güler misin, ağlar mısın?

Sanki 2 hafta önce Galatasaray maçında neredeyse hakemlerin hakemliklerini bitiren bir penaltı ile puan alan ve sus-pus olan bu muhterem değil.

2010-2011 sezonunda Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz’a karşılaşma öncesinde yaptığı ‘4’ işareti kadar gol atan Kocaman, ev sahibi ekibin ders olarak anlatılacak(!) mağlubiyeti, bugün ve bundan sonra da yapılacak tezahüratların hazırlayıcısıdır...

Evet... 6-0’lık Ankaragücü maçı öncesinde yaşananlar...

Büyük mücadele vererek(!) deplasmanda 1-0 kazanılan Karabükspor maçı ve sonrasında Emenike’nin Fenerbahçeli oluşu...

Yine deplasmanda kazanılan evlere şenlik 5-3’lük Bucaspor maçı...

Hele hele Eskişehir maçına ne demeli...

Ne ilginç değil mi Karabükspor ve Eskişehir can çekişiyor...

Evet Kocaman... Adalet bir gün herkese lazım olacak...

Şampiyonluğa giden yolda(!) oynanan 18 maçta 17 galibiyet ve 1 Bursaspor beraberliği var...

Rakiplerin 10 kırmızı kart gördüğü bir süreçte Fenerbahçe ise sadece 2 kırmızı kart ile cezalandırılmış...

İrdelenmesi gereken bir durum değilmiydi bunlar?

Yıllar geçsede insanın yüzüne tokat gibi çarpar gerçekler...

Gelelim bugüne.

PFDK, Konyaspor maçı öncesinde Trabzonspor yönetiminin kulüp sitesinden yaptığı rutin açıklamanın üzerine atladı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’na 60 gün hak mahrumiyeti, hem kendisine hem de kulübe toplam 150 bin TL ceza verdi.

4-5 hafta önce Antalyaspor’un Trabzonspor karşılaşması öncesinde hakem Y.Kemal Uğurlu için yaptığı sert açıklama cezasız kalırken, Trabzonspor’a bu eyyamcı yaklaşım nedendir?

Kaldı ki Tahkim, PFDK’ya ders verdi ve Trabzonspor’un savunmasının ardından cezayı kaldırdı.

Şimdi bu örnekler karşımızda dururken kimden adalet bekleyeceğiz? Biri bunu da Kocaman’a izah etsin...

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler