Kirli ittifaklar

“Takke düştü, kel göründü” sözü bugün ABD için en uyarlı söz oluyor. Gerçi ABD’nin takkesi daha önceleri de düştüğü için keli önceden de biliniyordu....

Takke düştü, kel göründü” sözü bugün ABD için en uyarlı söz oluyor. Gerçi ABD’nin takkesi daha önceleri de düştüğü için keli önceden de biliniyordu. Ama bu kadar netlikte ilk defa görünüyor. Hem müttefik hem de stratejik ortağını bırakarak terör örgütleri ile kirli ittifaklara girmek düpedüz ihanettir. İşte Türkiye bugün bu ihaneti açık olarak yaşamıştır. Ta yedi deniz aşırı ülkeden gelerek Irak’ta kitle imha silahları var diyerek dünyayı ayağa kaldırıp işgal edeceksin. Kimyasal gaz bulunmamasına rağmen işgali sürdürüp terör örgütleriyle el altından işbirliğini sürdüreceksin. Önce DEAŞ, PKK, PYG ve YPG’yi terör örgütü olarak ilan edecek, bilahare onlara her türlü desteği açık olarak verip silahlandıracak ve Türkiye’ye karşı saldırtacaksın. Ortadoğu ve Türkiye’de on binlerce insanını kanının akmasına sebep olacaksın. DEAŞ terör örgütünü bizzat kurup Ortadoğu’ya salacak, sonra da koalisyon güçlerinin DEAŞ’a karşı mücadelesini isteyeceksin. Kısaca “tavşana kaç, tazıya tut” siyasetini uygulayıp masum insanların ölümüne gaddarca göz yumacaksın. DEAŞ’ın son olarak Rakka’dan tahliyesini kendi garantörlüğünde yaparak destek verecek, sonrada terör örgütlerinin anlaşmasından memnun olduğunu açıkça söyleyebileceksin. Bu ihanetten de öte olsa olsa “kahpelik” olabilir.

Milletimizin onurlu bir geçmişi vardır. Bu onurunu korumak için her türlü mücadeleyi sürdürecektir. İçişleri Bakanımız Sayın Soylu bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürüleceğini ve bunda devletçe kararlı olduklarını açıkça vurgulamaktadır. Bu mücadeleye destek için her gün doğu ve Güneydoğu’daki operasyon bölgelerine Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanları ile ziyaretler yapmaktadır. Güvenlik güçlerine moral vermektedirler. Artık içimizdeki FETÖ hainlerin operasyonları engelleme gücü kalmadı. Geniş ölçüde etkileri kırıldı. Ama henüz tam temizlendikleri söylenemez. İşte bu örgütü de planlayıp darbe girişimine hazırlayanın da ABD olduğu artık iyice su yüzüne çıkmıştır. Ama ne olursa olsun ülke sağlam ellerde, doğru yoldadır. Milletimiz arkasında olduğu sürece dış ve iç düşmanların emeline kavuşması mümkün değildir. Ordumuza dış güçlerin kumpas kurması ile yaşanan sıkıntılar çok şükür bitmiştir. Mağdur ordu mensuplarına mümkün olan iade-yi itibar yapılmıştır. Ne var ki Türk milleti askerlerimize yapılan bu kumpas hareketlerinden derin üzüntü duymuştur. Bu millet, bu ordu el ele, birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece dıştan hiçbir güç onu dize getiremeyecektir. Yeter ki birlikteliğimizi sürdürebilelim. Çatlak seslere itibar etmeyelim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler