Kilidi açınca!

Trabzonspor, F.Bahçe galibiyeti sonrasında kupadaki farklı Erzurumspor galibiyetiyle moralli geldi Ankara’ya. Burada alınacak galibiyetin Sivas ve son...

Trabzonspor, F.Bahçe galibiyeti sonrasında kupadaki farklı Erzurumspor galibiyetiyle moralli geldi Ankara’ya. Burada alınacak galibiyetin Sivas ve sonrasında oynanacak kritik maçlar öncesi hem moral hem de avantaj sağlayacağı açıktı. Bu doğrultuda G.Birliği karşısında baskılı futbol beklediğimiz Trabzonspor, ilk yarıda bunu karşılayamadı. Bu yarıda baskılı oynamaya çalışan ve topla daha fazla oynayan taraf G.Birliği’ydi. Bordo-mavililer orta alanda yine F.Bahçe maçındaki gibi etkili olamazken, Sosa ve Nwakaeme’nin etkisiz olması nedeniyle Sörloth’un kişisel çabaları ile pozisyon üretmeye çalıştı. G.Birliği inanılmaz top kaybı yapan Trabzonsporlu futbolculardan kaptığı her topta pozisyon üretirken,bunlardan birinde Uğur Çiftçi inanılmaz bir golü kaçırdı. Bu gol biraz da olsa Trabzon’u kendine getirdi ve rakip kaleye gitmeye başladı. İlk yarı böylece kötü bir futbol ile gol yemeden kapatan Trabzon ikinci yarıya daha iyi başladı. Bu yarıda top kayıpları azalınca Trabzonspor, Nwakaeme ve Ndiaye’nin de hareketlenmesiyle birlikte rakip kaleye gitmeye başladı. Sörloth’un kafası, Ndiaye’nin şutu rakip kalede tehlikelerin artmasını sağladı. Bunun ardından hakemin ‘VAR’dan gelen uyarı sonrası penaltı vermesi ve Sosa’nın topu ağlara göndermesiyle maçın rengi değişti. Ardından Sosa’nın ortasında Sörloth’un mükemmel kafa pası Nwakaeme’nin vuruşu ile fark ikiye çıktı. Trabzonspor belki ilk yarıda iyi oynamadı ama ikinci yarı hücum silahları ile sonuca giderek şampiyonluk yolunda bir adım daha attı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

FATİH MEHMET GÖKÇE - "nadi̇r" çi̇ftçi̇ i̇nanilmaz bi̇r golü kaçırdı ...... olacaktı değil mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Şubat 11:25
01

FATİH MEHMET GÖKÇE - bu "kaçan" gol birazda olsa trabzon'u kendine getirdi ......... olacaktı değil mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Şubat 11:25


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler