Kazanmak önemlidir

F.Bahçe galibiyetinin anlam kazanması için Trabzonspor’un Kayserispor maçından galip gelmesi gerekiyordu. Ünal hoca, Onazi değişikliği dışında beklene...

F.Bahçe galibiyetinin anlam kazanması için Trabzonspor’un Kayserispor maçından galip gelmesi gerekiyordu. Ünal hoca, Onazi değişikliği dışında beklenen bir 11’i sahaya sürdü. Maçın ilk yarısında her iki takım adına da organize bir oyun yoktu sahada. Trabzonspor’un iki direkten dönen topu dışında etkili atağı olmazken, Kayserispor ise sadece topu gezdirerek ‘topun kendisinde kalması’ amıcını güden bir oyun anlayışı sergiledi. Ve bu kısır ilk yarıda gol çıkmadı.

Maçın ikinci yarısında ise Kayserispor daha çok topa sahip olan taraftı. 75 dakikaya kadar uyuyan bir Trabzonspor vardı sahada. Bu süreçte Ünal hoca sahaya daha erken müdahele edebilirdi. Sadece bir Ekuban’ın değişikliği bile takımın enerjisini arttırdı. Ve aynı Ekuban, annesini toprağa verdikten sonra çıktığı Kayserispor maçında attığı golle takımına hayat verdi. Trabzonspor, geçen hafta F.Bahçe maçındaki gibi ne hırsı ne güzel futbolu ne de bol pozisyonu vardı. Ancak bazı maçlar vardır ki kazanmak önemlidir. Trabzonspor belki iyi olmasa da istediği galibiyeti alarak Kayseri’den dönüyor ve üst sıralara doğru bir adım daha atıyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler