Kapatın gitsin!

Nereden nereye... İster ‘plansızlık’ deyin, ister ‘Trabzon’a lüks’ deyin, isterseniz ‘şehir sahiplenemiyor’ deyin... Ne derseniz deyin ama ortada...

Nereden nereye...

İster ‘plansızlık’ deyin, ister ‘Trabzon’a lüks’ deyin, isterseniz ‘şehir sahiplenemiyor’ deyin...

Ne derseniz deyin ama ortada bir gerçek var ki bin bir zorluklarla zirveye çıkardığımız takımların ellerimiz arasından kayıp gitmesini hep birlikte izliyoruz...

İşte bunun son örneği Trabzonspor Basketbol takımı...

Bin bir emek, uğraş ve fedakarlıkla 1. Lig’e kadar çıkan bordo-mavililerin bu şehre ve camiaya yaşattıkları herkesin malumu...

2014-2015 sezonu Euro Challenge finali oynayıp son saniye basketi ile şampiyonluğu kaybederken tüm Türkiye ayakta alkışladı bordo-mavilileri.

Çok değil aradan 3 sezon geçti ama Trabzonspor Basketbol Kulübü kapanma noktasına geldi.

Hiç kuşku yok ki maddi sıkıntılar bu kapanma ya da faaliyetlerin dondurulması noktasında atılacak adımın baş etkeni olacak.

Tüm bu olumsuzluklar içinde Trabzonspor Kulübü’nün potaya gönderdiği 10 milyon TL’lik fatura da işin cabası!

Evet... Basketbol Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala kulüpte tek bir oyuncu bulunmuyor, personel uzun zamandır maaş alamıyor. Tüm bunlar yetmezmiş gibi FIBA’daki dosyalar nedeniyle bordo-mavililerin transfer yasağı da bulunuyor. Üstelik sponsorların desteği de çekildi...

İşin özü neresinden tutarsanız elinizde kalıyor!

Peki ne mi olacak?

Kapatın gitsin!

En iyi yaptığımız iş bu değil mi?

Yardımcı olmadan!

Rizespor’da zorunlu değişim hazırlığı var…

Yeşil-mavili takımın son 1 yılına damga vuran Başkan Hasan Kemal Yardımcı sağlık sorunları nedeniyle görevini devretmeye hazırlanıyor.

Duruşu, yapıcı kimliği, bilgi ve becerisi ile Rizespor’a son 1 yıl içinde çok şey veren Yardımcı’nın bu ani kararı camiada da büyük şok etkisi yarattı.

“Her şeyin başı sağlık…” muhakkak.

Ancak Yardımcı da tam anlamı ile Rizespor’dan kopamayacağını biliyor.

Çünkü onun en önemli ilacıdır Rizespor.

Bu nedenle Rizespor’a hayat verip yeniden Süper Lig’e çıkaran Yardımcı, yine yeni oluşumun içinde olmadır.

Tecrübesi ile yeni ekibin de yol göstericisi olacak olan Yardımcı, son 1 yılda inşa ettiği sürdürülebilir yapıyı daha sağlam temeller üzerine oturtmak zorunda.

İşte bu nedenle “önce sağlık” diyerek yeni dönemde de yönetimin sırtını yaslayacağı dağ gibi yönetimin içinde durmalı…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler