Kadifeli gelin

Rizespor fırtınası dinmek bilmiyor… Ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yapan Yeşil-mavililer dün zorlu bir maçta deplasmanda Bursaspor’u her ik...

Rizespor fırtınası dinmek bilmiyor… Ligin ikinci yarısına süper bir başlangıç yapan Yeşil-mavililer dün zorlu bir maçta deplasmanda Bursaspor’u her iki yarıda attığı gollerle mağlup etti. Atmaca bu galibiyetle tam 31 yıl sonra Bursa’da galip gelmiş oldu…

Rakip Bursaspor olduğundan da bu galibiyetin anlamı çok ama çok büyük.

Maça gelince tam bir taktik savaşıydı. Bu savaşı da kazanan Rizespor oldu. Maçın 12.dakikasında Bursaspor Rizespor kalesinde serbest vuruş kazandı. Rizespor yarı alanında topu rakibinden kapan Boldrin müthiş bir kontratak başlattı. Bu kontratak da Aatıf’ın golüyle sona erdi. Golden sonra Rizespor iyi mücadele etti, dikkatli ve kontrollü oynadı. Oyunu kendi yarı alanında oynayarak rakibini kontrol altında tuttu. Bursaspor pozisyonlar buldu ama sonuca gidemedi.

Dünkü karşılaşmada Rizespor adına tek olumsuzluk, özellikle yan toplara büyük çoğunlukta Bursasporlu futbolcuların müdahale etmesi oldu.

Defans güvenliğini ön planda tutarak oynayan Rizespor’da Azubuike ve Abdullah Durak orta sahada çok iyi mücadele ettiler. İki oyuncu da müthiş bir performans ortaya koydular. Defansın sağında Moroziuk, solunda da 53 numaralı formasıyla Melnjak kanatlarını iyi kullandılar.

Rizespor’da kaleci Gökhan’a kadar herkes görevini çok iyi yaptı. Sonuçta da böylesine anlamlı ve güzel bir galibiyet aldılar.

Dün dilimden şu şarkı hiç düşmedi; Bursalı mısın kadifeli gelin, çaydan mı geçtin, yanakların al al olmuş konyak mı içtin?

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler